Haberler

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: Aziz Behich ve Emre Akbaba ile İlgilendik Ancak Transfer Edemedik

Güncelleme:

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Aziz Behich ve Emre Akbaba ile ilgilendiklerini ancak transfer edemediklerini söyledi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, "Camiaya Sesleniş" programında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

"TOLGA CİĞERCİ VE JAILSON, LİSTEMİZDE YOKTU"

Comolli'nin "100 kişilik transfer listesinin olduğunu açıklamasının" suistimal edildiğini kaydeden Koç, "100 oyuncu konusu da ciddi anlamda suistimal edildi. Biz bu kadar FFP sıkıntısı olan bir kulüp olarak transfer için 100 oyuncu bakmıyoruz. Bu takımın geleceği için oyuncu bakıyoruz. Arzu edip alamadığımız oyuncular da oldu. Bizim imkanlarımız, bayramdan sonra yaptığımız iki satıştan sonra arttı. Sadece yaptığımız bir Fernandao satışıyla Slimani ve Ayew'i aldık. İnsanlar bunu göz ardı ediyor. Sportif Direktör'ümüze hakaret edebiliyorlar. Bazı spor yazarları hırsız bile diyebiliyor" ifadelerini kullandı.

"SON GÜNLERDE GALATASARAY'DAN AYRILDI"

Tolga Ciğerci ve Jailson'un transfer listesinde olmadığını belirten başkan, "Bu 100 kişilik oyuncu listemiz hala devam ediyor. Tolga Ciğerci, Jailson, bu 100 kişilik oyuncu listesinde yoktu. Yapılan veya yapılmayan tüm transferlerin sorumlusu Cocu, Ali Koç, Comolli ve Semih Özsoy'dur. Tolga Ciğerci, son dakika fırsatı olarak geldi. Son günlerde Galatasaray'dan ayrıldı zaten" dedi.

"TOLGA CİĞERCİ KIRGIN VE KIZGIN"

Tolga Ciğerci'nin kırgın ve kızgın olduğunu belirten idareci, "Ayrılışın esas nedeni olarak yüksek maliyeti ve kişisel sorunlardı. Bir sakatlığı var evet. Oynadığı süre boyunca kendisine maaş ödeyeceğiz. Oynadığında çok iyi oynayan bir futbolcu. Kendisi de aç. Kırgın ve kızgın. Kendini ispatlamak istiyor. O da patlamak istiyor, tanıştım kendisiyle. Karakteristik özelliklerini beğendiğim bir isim. İnşallah onun da bize faydası olur" diye konuştu.

"JAILSON'U DAHA UCUZA DA BİTİREBİLİRDİK"

Jailson'un daha makul bir fiyata da alınabileceğini vurgulayan Fenerbahçe başkanı, "Jailson ise Josef'in satılmasıyla birlikte o boşluğu doldurması gerekiyordu. Josef en iyi oyuncularımızdan bir tanesiydi. Sattıktan sonra yerini doldurmamız gerekiyordu. Jailson, listemizde bulunan bir isim değildi. 4-5 gün kendisini araştırdık, soruşturduk. Cocu ve Comolli sabaha kadar araştırdı. Çok çabuk yeşil ışık yaktılar. Bu kadar çabuk almayı ben de beklemiyordum. Bizim transfer politikasına uyan bir futbolcu. Makul bir fiyata alındı, makul bir ücret ile anlaştık. 4 milyon euroya aldık ama elimiz kuvvetli olsa 2 milyona bile bitirebilirdik. Yaşı henüz 22, gelişime açık. Bunla beraber sahada da göreceksiniz müthiş bir futbolcu. Fenerbahçe üzerinden sakatlanmadığı taktirde Avrupa'da çok iyi bir takıma gideceğine inanıyorum" sözlerini paylaştı.

"AZİZ BEHICH VE EMRE AKBABA İLE İLGİLENMİŞTİK"

Aziz Behich, Emre Akbaba ve bir 10 numara ile görüştüklerini ancak transferi gerçekleştiremediklerini söyleyen Ali Koç, "İsteyip de alamadığımız oyuncular oldu. Aziz Behich ile ilgilenmiştik. Emre Akbaba konusunu zaten biliyorsunuz. Onun dışında 10 numara için bir oyuncuya bakmıştık. İsmini veremem. Ama olmadı o" bilgilerini aktardı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Tolga Ciğerci Aziz Behich Emre Akbaba Ali Koç Spor Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (29)

Aklı Selim:

Açık konuşmak gerekirse gelmiş geçmiş en iyi başkan klübünü yöneten bizyon katan ucuza gutbolcu alıp onu 20 katına satan bi başkan gördü bu ülke oda Fikret Orman dır.biraz gerçekci olmak lazım eğer bizde biraz sabırlı olabilirsek Ali KOÇ un daha iyi şeyler yapacağına inanıyorum ...Sa

10
13
yanıtYanıtla
cemil:

aziz yıldırımı mumla aratıyorsun, aziz her yıl flaş bir trasfer yapıyordu sen eldekileride gönderdin, madem bu kadar ağlayacaktın başkan olmasaydın

10
13
yanıtYanıtla
ABC:

İsmail Kartal zamanında niye yapmadı? Adam bir forvet istedi. O yıl şampiyonluk kaçtı. Transfer yaparsam kulüp batar deyip sonraki sezon elde olmayan milyon Euroları harcayıp borçları katladı. En iyisi mi sen de sus!

yanıt3
yanıt0
UE:

ne güzel adamsın sen ya ali koc alamadıysak alamadık diyorsun aziz yıldırım gibi bak beni konuştumayın ben konuşusam ye yeyinden oynar demiyorsun :D

15
4
yanıtYanıtla
BULO06:

BOYLE DEMEDI AKBABANIN GONLU BASKA TAKIMDAYMIŞ HERŞEY PARA DEĞIL KENDISINE HELAL OLSUN DEDI

17
1
yanıtYanıtla
52/1Afyonlu:

eeyyy a. koç seçenler iyerki aziz baş. olsaydı. bu topçular şimdi fb de idi. BU A. KOÇ danYAHNİ BİLE OLMAZ OLAMAZ?DAHA ÇOK AMA ÇOK ''TOY'' BU ZAT A. ŞEN GİBİ FBnin İÇDÜŞ. DEĞİLMİDİ BU DA HEMEN AYRILIP İSTİFA ETMEDİMİ?AİLE SORUNU O ZAMAN VARDA ŞİMDİMİ YOK OLUVERDİ?İŞTE KUPA GİTDİ OLSAYDI SÜPERKUPADA 6S LA ONUDA ALIRDIK?=ŞAM. LİĞ VEDA=3 MAÇ MAĞLUBİYET HALAMI A. KOÇ YAZIK SESSİZ DURAN TARAFTARLARA İLLA FB SDATTAMI OLALIM YANİ AYIPDIR GÜNAHDIR?OLANDA FB MİZE OLUNÇA YUHLAR OLSUN AZİZ BAŞ. BİRSENEÇOK GÖRENLERYU

7
10
yanıtYanıtla
LOLO:

BENCE GÜNDEMİ SARSMADI

12
4
yanıtYanıtla
Cemal Gökçek:

Bu kerizler olduğu sürece daha çok para kazanır yabancı teknik direktör ler

10
3
yanıtYanıtla
Cengo:

Adamsın

7
6
yanıtYanıtla
serikli:

sayın başkan muhteşem bir geliş oldu. . . başlangıç hüsran ki ne hüsran. . slogan fenerbahçe başkan ali koç şampiyon bakalım bekleyip görecez

8
3
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title