Haberler

Fenerbahçe Başkan Adayı Ali Koç: Geleceğimiz İçin Sorgulamalar Yapmalıyız

Güncelleme:

Fenerbahçe Başkan adayı Ali Koç, kadın kongre üyeleri ile bir araya geldiği toplantıda, "Geleceğimiz için sorgulamalar yapmalıyız" dedi.

Fenerbahçe Başkan adayı Ali Koç, sarı-lacivertli kulübün "Kadın Kongre Üyeleri" ile bir araya geldi.

Aday olma sebebinin altında Fenerbahçe'nin mali bağımsızlığı kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya olduğunu görmesinden kaynaklandığını ifade eden Koç, "Bize inanın, geri adım atmayacağız, bize güvenin, bir yola çıktık ve ölüm kalım olmadığı sürece sonuna kadar gideceğiz. Birlikte başaracağız. Zor durumdayız ve bugün bize sunulan rakamlar konsolide rakamlar değildir. Finansal tabloyu bilseniz bu kadar rahat olamazsınız. Benim aday olmamdaki temel neden de budur, yarın çok geç olabilir" dedi.

"3 TEMMUZ SÜRECİNDE TAKTİRE ŞAYAN BİR DURUŞ SERGİLENDİ"

3 Temmuz sürecinde takdir edilecek bir duruş sergilendiğini ifade eden Koç, "3 Temmuz sürecinde takdire şayan bir duruş sergilendi. Bu süreci aşmamızda çok zarar oldu, rakiplerimizin çok çok önündeydik ama zarara uğradık. Kenetlendik. Fenerbahçeli olarak kendimizi şanslı hissetmeliyiz. 20. yıl belgeselini izledim, başkanımız, Şekip bey, İlhan bey dimdik ayakta durdu, biz de dışarıda mücadele ettik, taraftarımız da her yerdeydi. O dönemde bence en önemli unsur içeridekilere verdiğimiz güçtü" dedi.

"FENERBAHÇE, ATATÜRK'ÜN İZİNDEDİR"

Fenerbahçe'nin Atatürk'ün izinden gittiğini vurgulayan Koç, "Fenerbahçe Türkiye Cumhuriyeti'dir, Fenerbahçe bir spor kulübünden daha da fazlasıdır. Fenerbahçe, Atatürk'tür. Önemli olan Atatürk'ün hangi takımı tuttuğu değil, hangi takımın Atatürk'ün izinden gittiğidir. Fenerbahçe demek çağdaşlıktır, modernliktir. Anadolu'ya indiği zaman bereket getirmektir. Ezber bozandır. Fenerbahçelilik coşkudur, sadakattir, iyi günde ve kötü günde yanında olmaktır, cesur ve cömert olmaktır" şeklinde konuştu.

"GELECEĞİMİZ İÇİN SORGULAMALAR YAPMALIYIZ"

Fenerbahçe'nin web sitesinde eksiklikler olduğunu ifade eden Koç, "Fenerbahçe saygındır, örnektir, oyunun kuralını belirleyendir. Fenerbahçelilik ise coşkudur, histir ve en önemlisi de sadakattır. Fenerbahçelilik cesurluktur. Fenerbahçe'in web sitesini açtığımız zaman Fenerbahçe'nin ilkeleri ve değerleri yazılı olarak karşımıza çıkmıyor. Hayal ettiğimiz Fenerbahçe'de kongre üyeleri her zaman söz sahibi olmalıdır. Her şeyi sorgulamak demek, sadece havuza giriş ücretlerini sorgulamak değil, Fenerbahçe'nin geleceği için bazı sorgulamalar yapmak önemlidir. Bizi anlatan bir döküman olması gerekiyor, seçilirsek inşallah bunu da yapacağız" ifadelerini kullandı.

Öncelikle kendi bahçelerine bakmaları gerektiğini ifade eden Koç, "Bize yapılmasını istemediğimiz hiçbir şeyi karşıya yapmamalıyız. Bir rakibimize konuk olduğumuzdasaygın karşılanmak istiyorsak, biz de konuk ettiğimizde iyi davranmalıyız. Önce kendi bahçemizi kazmalıyız. Çocukları görüyorsunuz. Çocuklar okuldan taşarlar. Bir çocuk 'Baba biz Fenerbahçe'yi tutuyorsak, Galatasaray'ı sevmemeli miyiz?' dememeli. Biz bunu değiştirebiliriz. Bunlar bizim ilkelerimiz olmalı" dedi.

"AİLEM BENİM ARKAMDA, DESTEKLİYOR"

Ali Koç'un eşi Nevbahar Demirağ ise, "Ali, çocuklarına sürekli hayallerinizin peşinden koşmalısınız der. Bugün kendisi hayallerinin peşinden koşuyor. Ailece bu duruma öncelikli olarak sıcak bakmıyorduk ancak şu anda destekliyoruz. Başta Ali'nin babası olmak üzere arkasında" ifadelerini kullandı. Pompalanan bir şey de, son anda çekileceğim yönünde. Böyle bir şey yok. Aile düzenimiz neden bozulacak? İlk önce girmez dendi, sonra çekilir dendi, şimdi beceremez diyorlar. Demek ki doğru yolda gidiyor. Ailem benim arkamda, beni destekliyor. Artık ok, yaydan çıktı" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Mustafa Kemal Atatürk Fenerbahçe Ali Koç Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (6)

52/1Afyonlu:

BİRİ GELDİ İNŞAATDAN KAFASINI KALDIRAMADI BİR YERE FB PARALARINI ARSA TARLA TOKAT DERKEN İFLAZ BAYRAĞINI ÇEKDİ HALADAHA ŞUUOKUL BUOKUL FB FİTBOLU DÜŞÜNEN YOK BASKET VELEYBOL PARALAR BULUNUYOR FİTBOLA GELİNÇE YOK UEFA CAS KORKUSU NE YAZSAK BOŞ YANİ BU ALİKOÇ DADA İŞYOK AKILLI USLU BİRİ YOKMU FİTBOLLA YATIP FİTBOLLE KALKAÇAK BAŞKAN LAZIM İNSANLARIN DENEA SILA OYNAMAYIN BEDDUA ALMAYINÖNÇELİK FİTBOL OLAÇAK BİTTİ. BİRGELDİ İNŞAAT, ARSA, TARLA, DİNLENME TESİSİ YOK O YOK ŞUU AYIP YAA FB FİTBOLLA YATAR FİTB

4
0
yanıtYanıtla
HKE:

benim beyin hata verdi okurken ne demiş biri açıklasın

yanıt0
yanıt0
genc fenerlı:

azız yıldırım adam olsa sozunun arkasında durur aday olmaz 2018 de bırakacam demıstı alı koc oturdugu yerden daha ıyısını yapar. mahmut uslu gıbı suratsız adamları artık gormek ıstemıyoruz

3
0
yanıtYanıtla
Aykut Kocaman:

Agliyok ya baskan. Yoksa 6. İdik simdi. Bu futbolla bu takımla. Vardar bile yendi bizi. Hakemler olmasa tr de rezildik simdi

0
2
yanıtYanıtla
Fb yönetimi:

Mhk yi tff yi bagladik daha ne yapalim. Bak sampiyonlugu bize verecekler. Gs macini izlemedin mi:) sen.olsan fb ofsayttanngil atar miydi. Gecen hafta dirar a kirmizi cikar basak in penaltisini verirlerdi. Hakemee yatir kazan

0
2
yanıtYanıtla
babbaa:

kocum sen hiçmi okula gitmedin ?

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title