Haberler

Fenerbahçe Başkan Adayı Ali Koç: Bayram Haftasını Yaşıyoruz

Güncelleme:

Fenerbahçe başkan adayı Ali Koç, yaklaşan Galatasaray derbisiyle ilgili, "İnşallah haftaya bugün 20 senedir tatmaya alıştığımız zevki ve keyfi yine tadarız" dedi.

Fenerbahçe başkan adayı Ali Koç, sarı-lacivertli camiaya yönelik önemli açıklamalar yaptı.

ALİ KOÇ'UN GALATASARAY DERBİSİ YORUMU

Cumartesi günü oynanacak Galatasaray derbisiyle ilgili konuşan Ali Koç, "Önemli bir haftaya girdik. Hafta sonunu kazasız, belasız atlattık. Hepimizin dediği gibi bayram haftasını yaşıyoruz. İnşallah haftaya bugün 20 senedir tatmaya alıştığımız zevki ve keyfi yine tadarız." dedi.

ADAYLIĞI HAKKINDA AÇIKLAMA

Adaylığı hakkında konuşan Ali Koç, "Yarının çok geç olacağını düşündüğüm için yola çıktım. Allah utandırmasın." dedi.

"SAĞLAM BİR MALİ YAPIYA İHTİYAÇ VAR"

Fenerbahçe'nin mali durumuyla ilgili konuşan Ali Koç, "Çok sağlam bir mali yapıya ihtiyacımız var. Mali yapınızın çok sağlıklı, sürdürülebilir ve kalıcı olması gerekiyor. Aynı zamanda sportif başarılarınızın da sürdürebilir ve kalıcı olması gerekli." ifadelerini kullandı.

"FENERBAHÇE DOĞRU YÖNETİLİRSE..."

Fenerbahçe'nin büyük güç olduğunu vurgulayan Ali Koç, " Fenerbahçe'nin inanılmaz bir potansiyeli var. Fenerbahçe doğru yönetildiği taktirde sandığımızdan çok daha hızlı şekilde düzlüğe çıkacak bir potansiyele sahip. Potansiyeli ayağa kaldırmak için her türlü eleştiriye, tenkite açık ve bunu bir fırsat olarak gören, kucaklayıcı, katılımcı bir Fenerbahçe yaratmak amacındayız. Eleştirilere açık olacağız. Marka yönetimi başlı başına bir konu. Sportif başarı olmazsa olmuyor. İletişim şekliniz, sosyal sorumluluktaki rolünüz, spora katkınız, sporu gelecek nesillere yaymak için yaptıklarınız, Avrupa'daki başarınız, teknolojiyi kullanmanız çok önemli." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Galatasaray Fenerbahçe Ali Koç Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (32)

GOMİSSARAY:

Galatasaray ne büyük bir takımmış ki kendinizi sadece bizi yenmeye adepte etmişsiniz. Mini mini kuşun son çırpınışlarını gördüm ya varsın yenilek. :)) En büyük Galatasaray. . . Hadi Fatih hocam toprağım parçala feneri :))

9
6
yanıtYanıtla
gs:

demekki gene stadin isiklari sonecek ve ve gs sampiyon olacak

9
4
yanıtYanıtla
PARAGÖZ PARATOR:

HER ZAMANKİ GİBİ FENEV ALACAK BU MAÇIDA. ZATEN ALIŞTIK GESE HİÇ BİR ZAMAN YENEMEZ

5
6
yanıtYanıtla
gs:

ozaman evini sat ver fenere

yanıt3
yanıt2
mini mini bir kuş ve ayı ))):

FENER ALACAK MAÇI. AZİZ BOŞKAN AYARI VERDİ YENECEĞİZ CİNCONU

7
4
yanıtYanıtla
SON KALE:

Şimdi olmadı senin gibi bir kişiliğe bu yorum hiç mi hiç yakışmadı demekki zenginlik ASALETİ Satın alamıyor yazık,yazık Ali koçtan böyle bir söylemi hiç ummazdım.

6
5
yanıtYanıtla
KİMENE47:

ULUBATLI HASAN IN İSTANBUL SURLARINA OSMANLI SANCAĞINI DİKDİĞİ GİBİ GREN SUNNES DA KADIKÖYYE ASLANIN BAYRAĞINI DİKMİŞDİ KORKUDAN TÜM IŞIKLARI KAPATMIŞTINIZ FENER BOSTANLILAR NE ÇABUK UNUTTUNUZ

6
3
yanıtYanıtla
Türmüzlü:

Ali Koç, senin çok zevk aldığın belli, ama artık senin başka zevkler almanın zamanı geldi, Cimbom sana o zevki tattıracak ve sende alışkanlık olacak rahat ol :)))

4
4
yanıtYanıtla
ASLAN:

sahanızda kupa kaldırdık türkiyeyi karış karış geze geze kupa aldık hala utanmadan siz bizi sahamızda yanemiyorsunuz teranesi ucunda kupa varsa herzaman yeniyoruz daha başkan olmadan sende kendini GALATASARAY tafaftarına düşman ettin bi daha GALATASARAY adını anarken besmele çek

6
2
yanıtYanıtla
Serhat:

Galatasaray galibiyeti demek, bir şampiyonluk kupası demektir sizin için... :):):)

7
1
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title