Haberler

Fenerbahçe Başantrenörü Obradovic Final Four'daki En Büyük Problemimiz Asya Kıtasından Avrupa...

Fenerbahçe Başantrenörü Obradovic Final Four'daki en büyük problemimiz Asya kıtasından Avrupa kıtasına gitmek olacakHerkesi yenebiliriz ama herkese yenilebiliriz deGenel Menajer Maurizio Gherardini Türk basketbolu adına çok güzel bir başarı yakaladıkKaptan Mahmutoğlu Tam kadroyken...

Fenerbahçe Başantrenörü Obradovic Final Four'daki en büyük problemimiz Asya kıtasından Avrupa kıtasına gitmek olacak

Herkesi yenebiliriz ama herkese yenilebiliriz de

Genel Menajer Maurizio Gherardini Türk basketbolu adına çok güzel bir başarı yakaladık

Kaptan Mahmutoğlu Tam kadroyken yenemeyeceğimiz takım yok

Turkish Airlines Euroleague Final Four'da mücadele edecek Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı'nın başantrenörü Zeljko Obradovic, Final Four'daki en büyük problemimiz Asya kıtasından Avrupa kıtasına gitmek olacak dedi.

Fenerbahçe Ülker Sports Arena'da organize edilen Euroleague Final Four Medya Günü'nde düzenlenen basın toplantısında, Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, genel menajer Maurizio Gherardini ve takım kaptanı Melih Mahmutoğlu gazetecilerin sorularını yanıtladı. Başantrenör Zeljko Obradovic, Final Four'daki en büyük problemimiz Asya kıtasından Avrupa kıtasına gitmek olacak. Tabii ki şaka. Önemli olan maçın yeri değil sahada ne yapacağımız. Real Madrid maçına hazırlanmak için yeterli zamanımız var. 25 yıl önce Euroleague şampiyonu olmuştum. 25 yıl oldukça uzun bir süre ama motivasyonum hala aynı. Final-Four oynamak çok önemli bir tecrübe. Oyuncularımın çok iyi çalışıp bu fırsatı değerlendirmesi lazım. Final-Four tecrübesi olan oyuncularımız var. O akşam her şeye hazır olmamız gerekiyor. Özellikle de psikolojik olarak diye konuştu.

Final Four'un ne kadar zor olduğunun bilincinde olduklarını ifade eden Obradovic, Herkesi yenebiliriz ama herkese yenilebiliriz de. İstanbul'da oynamaktan dolayı çok şanslıyız çünkü taraftarımızın desteği bize her zaman iyi gelmiştir. Son iki haftadaki gibi çalışırsak her şey çok güzel olacak. Şu anda sadece Real Madrid maçına odaklandık. Taraftarların bana olan desteğine çok teşekkür ederim ama asıl işi oyuncular yapıyorlar. En büyük desteği onlar hak ediyor. 3 yıldır Final-Four'a kalıyorsak bu durumda başkanımızın da payı büyük. Oyuncularımın hepsi çok akıllı ve iyi çalışıyorlar. Şu an en büyük dileğim tüm oyuncuların sağlıklı olması dedi.

TAM KADROYKEN YENEMEYECEĞİMİZ TAKIM YOK

Kaptan Melih Mahmutoğlu da, Bu sezon çoğu maçımızda eksiklerimiz vardı. Tam kadroyken yenemeyeceğimiz takım yok dedi.

TÜRK BASKETBOLU ADINA ÇOK GÜZEL BİR BAŞARI YAKALADIK

Genel Menajer Maurizio Gherardini ise, bu sezonki en büyük hedeflerinin kupayı kazanmak olduğunu belirterek, Türk basketbolu adına çok güzel bir başarı yakaladık. Avrupa'nın en iyi takımları arasında yer almak için her sezon başı bir plan yapıyoruz. Büyük bir başarı elde ettik. Son saniyede CSKA'ya kaybedince herkes burada olmamızı bekledi. Ligde çoğu şey değişti. Buraya gelince çok mutlu yüzler gördüm ancak buraya gelene kadar çok endişeli yüzler vardı. Biz 30 maçın sadece 7'sini tam kadro oynadık. Çok zor günler yaşadık. Çok akıllı bir ekibimiz var. Nasıl üstesinden geldiğimizi unutmasınlar. Bizimle aynı hedefte 3 takım daha var. Bizde de 3 senedir yaşadığımız tecrübelerin katkısı bulunuyor diye konuştu.

Geçen sezon finalde Rus temsilcisi CSKA Moskova karşısında verdiği kararlarla tepki çeken Sloven hakem Damir Javor'un Dörtlü Final'i yönetecek hakemler arasında olmasından endişe duymadıklarına işaret eden Gherardini, Burada olacak olması bizi rahatsız etmiyor. Oyuncular nasıl serbest atış kaçırıyorsa hakem de pozisyon kaçırabilir. Avrupa'nın en büyük organizasyonunda yer alacak 8 hakemden biri olduysa demek ki burada bulunmayı hak ediyor dedi.

EKPE UDOH'TAN MELİH'E SORU

Bu arada basın toplantısına gelen ve gazetecilerin yanına oturan Ekpe Udoh, Melih Mahmutoğlu'na soru sormak istediğini ifade ederek, Üçüncü kez üst üste Final Four'dasın. Nasıl motive oluyorsunuz dedi. Melih ise şu yanıtı verdi

Bizim için önemli bir motivasyon kaynağı özellikle de Madrid olunca daha ayrı konsantre oluyoruz. Umarım daha uzun yıllar Final Four'da olurum ve Ekpe'nin kaptanlığını yapmaya devam ederim. Üçüncü kez üst üste Dörtlü Final'de olmak inanılmaz bir başarı. Gönül isterdi, 3 Türk takım olarak Dörtlü Final'de olalım. Panathinaikos Superfoods'u eleyerek büyük bir başarıya imza attık. Hiçbir şey bitmiş değil. İki maç var ve bununla yaşıyoruz. Kanımızın son damlasına kadar sahada savaşacağımızdan kimsenin şüphesi olması. Ülkemize hak ettiği şampiyonluğu getirmek istiyoruz. Oyuncular olarak tüm kalbimizle buna inanıyoruz. Bu takım şampiyonluğu ve kupayı hak ediyor. Takım olarak çok tecrübelendik. Kazanabilecek güçteyiz. Tek amacımız oraya en sağlıklı şekilde gitmek. Tam kadro olduğumuzda Avrupa'da yenemeyeceğimiz takım yok. Bunu da gösterdik.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Zeljko Obradovic Fenerbahçe Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title