Haberler

Fenerbahçe, Başakşehir'in Yıldızı Edin Visca İçin Harekete Geçti

Güncelleme:

Fenerbahçe taraftarının en çok takımda görmek istediği isimlerden biri olan Edin Visca için sarı lacivertli yöneticiler resmi adım attı.

Fenerbahçe taraftarının; sosyal medya paylaşımlarında ve çıkan haberlerin altına yazdıkları yorumlarda takımda en fazla görmek istediği isimlerden biri olan Edin Visca için resmi adımlar atıldı. Edinilen bilgiye göre Sarı-Lacivertliler, oyuncunun menajerleriyle irtibata geçti.

Geçen sezonun başında Arabistan'dan gelen 6 milyon Dolar'lık teklifi reddeden Başakşehir, Fenerbahçe'nin önerisine vereceği cevap merak konusu. Ancak Visca'nın artık kariyerinde yeni bir sayfa açmak istiyor olması Fenerbahçe'nin elini güçlendiriyor.

İLK ÖNERİ TAKAS

Kanarya, Visca için Başakşehir'e 3 milyon euro bonservis ve Turuncu-Lacivertliler'in şu an arayışta olduğu sol bek için de İsmail Köybaşı'nın bonservisini önerme hazırlığında olduğu kaydedildi. Süper Ligin son yıllardaki en istikrarlı isimlerinden biri olan Visca, her iki kanadın yanı sıra sağ bek mevkiinde de başarıyla görev yapabiliyor.

Fenerbahçe, Başakşehir'in Yıldızı Edin Visca İçin Harekete Geçti(Edin Visca)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sosyal Medya Başakşehir Edin Visca Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (10)

BHT:

viscayı alan pişman olmaz ne kadar istense o kadar parayı hak ediyor

2
1
yanıtYanıtla
Turgutt:

Cürüğü çarığı tranfer diye FB ye dolduruyorlar. Biraz para geldi ya ?Yazık. Aldığınız adamlarla aldığınız neticeye bakın. . . Bir tane kaleci , sol bek, birtane iyi stoper alın. Ozanı da oynatıp kazansın takım. Forvet alacaksanız süratli , top taşıya bilen bir tane siyahi oyuncu alın yeter. Şampiyon fener . . Yoksa hayal kırıklığı yakın. . .

2
0
yanıtYanıtla
Mustafa:

Sülüman iyi transfer ayev boş sol ayağına topu alıp olduğu yerde dönüyor dirar amatör topçu gibi hasan ali rakibi korkutamıyor etkisiz alper saman alevi gibi hemen bitiveriyor volkan her isabetli şut gol refleksleri zayıf mehmet yan top geri top yan top yapamıyon ortadan gidemiyorsun nasıl olacak bu takımla mağlubiyette istikrar sağlarız

1
0
yanıtYanıtla
Atsız:

Sevilla 25 milyon verdi vermediler bakalım fenere verecekmi

0
1
yanıtYanıtla
Salgirtay.:

Fenere cok gerekli bir oyuncu. Insallah transfer gerceklesir. Basaksehrin 10 dan asagi isteyecegini sanmam.

0
0
yanıtYanıtla
ANDSMERO DENİZLİ:

ismail ozan hasanali şener ve alper potuk artı 10 milyon karşılığında neden olmasın

0
0
yanıtYanıtla
Antandros dinar:

Zahmet edip yazmasaydin.

yanıt0
yanıt0
kazım bayram:

Edin Visca transferi yerinde olur.

0
0
yanıtYanıtla
golcü:

alın onu

0
0
yanıtYanıtla
ahah:

ismail 3 mü şaka mı yapıyonuz

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title