Haberler

Euroleague'de Temsilcimiz Fenerbahçe, Barcelona Deplasmanında

Güncelleme:

Fenerbahçe, THY EuroLeague 10. hafta maçında Barcelona Lassa'ya konuk oluyor. Fenerbahçe, THY Euroleague 10. hafta maçında yarın TSİ 23.00'de Palau Blaugrana'da Barcelona Lassa ile karşılaşacak. Ligde geride kalan 9 haftada sarı-lacivertliler 8 galibiyet, 1 mağlubiyetle 3. sırada bulunurken, Barca ise 6 galibiyet, 3 mağlubiyet ile 5. sırada yer alıyor.

EUROLEAGUE'DE 21. RANDEVU

Fenerbahçe, Euroleague'de daha önce 20 kez karşılaştığı Barcelona'yı 8 kez mağlup ederken, son 5 maçını da kaybetmedi. Geçtiğimiz sezon oynanan son iki müsabakada rakibini deplasmanda 83-68, İstanbul'da da 86-82'lik skorla parkeden galip ayrılmasını bildi.

İSTATİSTİKLERLE İKİ TAKIM

Fenerbahçe bu sezon Euroleague'de geride bıraktığı 9 müsabakada 84.9'luk sayı ortalama ile oynarken rakibi Barcelona 81.3'lük sayı ortalamasıyla oynuyor. Fener'de Jan Vesely 14.3 sayı ortalamasıyla takımını sırtlarken, İspanyol ekibinde ise Ante Tomic 13.2 sayı ortalamasıyla takımına katkıda bulundu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Türk Hava Yolları Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (1)

başarılar:

şu haberi beğenmeyen andavallar kimse sgsin

5
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title