Haberler

Fenerbahçe, Barcelona'dan Vermaelen ve Paco Alcacer'i İstiyor

Güncelleme:

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un "Barcelona'da ilgilendiğimiz oyuncular var." sözlerinin ardından, bu futbolcuların Vermaelen ve Alcacer olduğu ortaya çıktı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Comolli'nin imza töreninde transferle ilgili " Barcelona'da ilgilendiğimiz oyuncular var. Tüm imkanlarımızı, ilişkilerimizi kullanmak zorundayız" demişti.

Sarı-Lacivertli ekibin ilgilendiği Barcelonalı oyuncular ortaya çıktı.

LİSTEDE VERMAELEN VE PACO ALCACER VAR

Comolli'nin raporu doğrultusunda Fenerbahçe, savunma hattını Thomas Vermaelen ile güçlendirmek için harekete geçiyor. İlgi duyulan diğer isim ise Paco Alcacer...

Akşam'ın iddiasına göre Barcelona'nın kiralık ya da bonservisiyle göndermeyi planladığı İspanyol forvet Paco Alcacer Fenerbahçe'nin transfer listesinde ilk sırada yer alıyor.

COMOLLI HAREKETE GEÇİYOR

Comolli, 24 yaşındaki oyuncuyu ikna etmek için önümüzdeki günlerde temasa geçecek. Golcü futbolcunun daha fazla forma giyerek kendini gösterebileceği bir takıma gitmeye sıcak baktığı öğrenildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Barcelona Ali Koç Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (3)

Hazard:

Dünyanin en berbat takimi Fenerbahce bunu bilyorsunu degil mi Serdar bey?

4
28
yanıtYanıtla
AZİZ YILDIVIM:

BEN VONAVDOYU ALICAKTIM BENI BAŞKAN YAPSAYDINIZ AVTIK FENEVBAHÇE KUMEYE DUSECEK EN BUYUK BASKAN AZIZ YILDIVIM . !1!1!!1!!1!

3
21
yanıtYanıtla
DEDECİM:

messi de gelecekmiş

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title