Haberler

Fenerbahçe, Badou Ndiaye'nin Transferi İçin Stoke City ile Görüşecek

Güncelleme:

Fenerbahçe, Galatasaray'dan İngiltere'ye transfer olan Badou Ndiaye için harekete geçti. Sarı-lacivertliler, yakın zamanda Stoke City ile görüşecek.

Sezonun sona ermesiyle birlikte Fenerbahçe transfer için resmi görüşmelere başlıyor.

Daha önce menajeri ile temasa geçilen Stoke City'de forma giyen Galatasaray'ın eski oyuncusu Ndiaye'nin menajeri ile görüşme yapılmıştı.

İNGİLTERE'DE GÖRÜŞECEKLER

Şimdi ise kulübü Stoke City ile görüşülecek. Görüşme İngiltere'de gercekleşecek. Fenerbahçe'nin Badou Ndiaye transferinde önemli bir avantajı var. O da takımı küme düştüğü taktirde bedelsiz kiralanabiliyor olması.

NDIAYE İÇİN ÜCRET ÖDENMEYECEK

Stoke City de küme düştüğü için Fenerbahçe, bu kiralama işlemini bedelsiz yapabilecek. Sadece Ndiaye'nin ücreti karşılanacak.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Galatasaray Stoke City Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (22)

ARABA:

bak arkadaş insanlar hata yapar ama sen feneve gelmekle hataların büyüğünü yaparsın yazık sana

9
7
yanıtYanıtla
sedat06:

ARABA git agzını yaptır önce r leri söyleyemiuosun. yaptıracak birini bulamazsan bir ara kadıköye gel bizimkiler düzetiversin agzını

yanıt0
yanıt0
ARABA:

SEDAR06 SEN ÖNCE BAŞKANININ AĞZINI DÜZELT ZIRTO

yanıt1
yanıt0
KASTAMONULU:

GALATASARAYIN ŞAMPİYONLUĞUNU KUTLAYAN VE TİWİTLE PAYLAŞAN BADUYU NASIL İÇİNİZE SİNDİRECEKSİNİZ BUDA AYRI BİR KONU. :)) GOMİSİDE VERSEK AYKUT VARKEN O TAKIMDAN Bİ CACIK OLMAZ. ÇÜNÜ AHÇINIZDA İŞ YOK.

11
2
yanıtYanıtla
Burhan:

tivit değil tweet, buda ayrı bir konu değil, bu da ayrı bir konu! Gomiside değil, Gomis''i de! Bi cacık değil, bi''cacık! AHÇI değil aşçı! :)Ayrıca zoruna mı gitti? Ndiaye'' yi de alırızi Gomis''i de. . .

yanıt2
yanıt11
70:

şu burhan kusunu biri kurga bastırsın fesatlıkdan ölecek :DDDD

yanıt0
yanıt0
SAKA:

Burhan senin dil bilgisi uygulama kapasiten de mükemmel değil. Öyla atıp tutmayalım lütfen.

yanıt2
yanıt0
gay tolga:

Bjk çarşı grubu en büyük taraftardır.

0
12
yanıtYanıtla
KASTAMONULU:

FENER YÖNETİMİ HER SENE AYNI HATAYI YAPIYOR. AKLI BAŞINDA OLAN YÖNETİM ÖNCE TEKNİK HEYETİ BELİRLER VE ONUN İSTEDİĞİ OYUNCULARI ALIR. SANKİ EKMEK FIRININA PİŞİRİCİ ALIYORLAR. FIRINI, UNU HAZIRLAMIŞLARDA GEL EKMEK YAP DER GİBİ. BAŞKAN BELLİ DEĞİL, TEKNİK HEYET BELLİ DEĞİL. BU NEYİN TRANSFERİ.

7
1
yanıtYanıtla
SAKA:

Böyle aklı başında bir yorumu hangi dangalak beğenmedi acaba. Devam KASTAMONULU.

yanıt1
yanıt0
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title