Haberler

Fenerbahçe Avantajını Koruma Peşinde

Turkcell Süper Lig'de Yarın Sahasında Ankaraspor'u Konuk Edecek Lider Fenerbahçe, Bu Maçı Kazanarak, Şampiyonluk Mücadelesinde Rakipleriyle Arasındaki Puan Farkını Korumak İstiyor.

Turkcell Süper Lig'de yarın sahasında Ankaraspor'u konuk edecek lider Fenerbahçe, bu maçı kazanarak, şampiyonluk mücadelesinde rakipleriyle arasındaki puan farkını korumak istiyor.

Sarı-lacivertliler, sezonun ilk yarısında deplasmanda Ankara'da gündüz maçında 2-2 berabere kaldıkları Başkent temsilcisiyle bu kez Kadıköy'de yine gündüz maçında karşı karşıya gelecek.

Fenerbahçe, Ankaraspor maçıyla birlikte, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yaklaşık 4 yıl sonra gündüz maçına çıkacak.

Evinde en son 2002-2003 sezonunun 33. haftasında, 25 Mayıs 2003 tarihinde Diyarbakırspor ile gündüz maçında karşılaşan sarı-lacivertliler, sahadan 0-0 beraberlikle ayrılmıştı.

Sarı-lacivertli ekipte, antrenman eksiği bulunan Appiah'ın, Ankaraspor mücadelesinde kadroda yer almaması bekleniyor.

Appiah'ın yanı sıra sağ ayağında sakatlığı bulunan Mehmet'in durumu da bugünkü antrenmanın sonunda belli olacak.

Teknik direktör Zico'nun, dünkü antrenmanda denediği Serdar, Serkan, Lugano, Edu, Ümit, Deivid, Deniz, Aurelio, Tuncay, Alex ve Kezman'dan oluşan muhtemel 11 kişilik kadroyu Ankaraspor maçında sahaya sürmesi bekleniyor.

Fenerbahçe'de, 3 sarı kartı bulunan Aurelio, yarınki mücadelede bir sarı kart daha görürse, 27. haftada deplasmandaki Kayserispor maçında cezalı duruma düşecek.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki maçı hakem Yunus Yıldırım yönetecek.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title