Haberler

Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu Taraftara Hak Verdi...

Süper Lig'in 8. Haftasında Evinde Bursaspor'a 1-0 Mağlup Olan Fenerbahçe'de Büyük Hayal Kırıklığı Yaşıyor. Özellikle Taraftarın Tepkisi ile Sarsılan Sarı Lacivertli Kulübün Yönetim Kurulu Üyesi ve Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu Taraftarın Maçtan Sonra Gösterdiği Tepkiyi Doğal Karşıladığını İfade Eder...

Süper Lig`in 8. haftasında evinde Bursaspor`a 1-0 mağlup olan Fenerbahçe`de büyük hayal kırıklığı yaşıyor. Özellikle taraftarın tepkisi ile sarsılan sarı lacivertli kulübün yönetim kurulu üyesi ve Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu taraftarın maçtan sonra gösterdiği tepkiyi doğal karşıladığını ifade ederek ¨Seyircimizin tepkisi haklı¨ dedi.

Şu ana kadar belirlenen hedeflerden ulaşmadıklarının altını çizen Şekip Mosturoğlu ¨Belirlediğimiz hedeflerden uzaklaşmış değiliz. Seyircimizin tepkisi haklı. Takımımız iyi futbol oynamıyor. Gereken tedbirleri alıyoruz. 24 saat Fenebahçe`nin hedeflerine ulaşması için çaba sarf ediyoruz. Taraftarın gösterdiği tepkiyi doğal karşılıyorum¨ diye konuştu.

Mosturoğlu, Fenerbahçe`de oyun sisteminin değiştiğini ifade ederek ¨Alınan sonuçlar yeni transferler ile ilgili değil. Sistem değişti. Yerli futbolcuların da bu sisteme adapte olması gerekiyor. Geçen seneden çok farklı bir sistemli oynuyoruz. Çok kaliteli bir kadroya sahibiz. Bu kadronun başarılı olmaması için hiçbir sebep yok. Futbolcularımız ve teknik heyette çalışıyor. Kısa sürede arzuladığımız seviyeye geleceğiz. O zaman bu eleştiriler olumlu hale dönüşecek¨ diye konuştu.

Şekip Mosturoğlu ¨Sezon sonuna kadar Zico ile devam edecek misiniz¨ sorusuna ise ¨Zico ile çok yoğun görüşüyoruz. Büyük bir koordinasyon içerisindeyiz. Olumlu ve olumsuz konuları paylaşıyoruz. Bu konuda Başkanımız Aziz Yıldırım ve Nihat Özdemir gereken açıklamaları yapmıştı. Şu an değişmiş bir noktada değiliz. Biz hocamızla sezon başında koyduğumuz hedeflere ulaşabileceğimiz düşünüyoruz¨ şeklinde konuştu

Mosturoğlu son olarak Bursaspor maçında yaşanan taraflar arasındaki bölünme ile ilgili olarak da ¨Bu sene bizim 100. yılımız. Bu yıl birlik beraberliğin en üst düzeyde olduğu bir yıl olacak. Aile içinde kavgalar olur ama bunların büyümememsi gerekiyor. Bunlar kötü günler kötü günler çabuk geçer. Biz herkesi sağduyuya davet ediyoruz. İnşallah daha parlak günlerimiz kısa sürede oluşacak¨dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 24 Nisan dün gece deprem mi oldu? ZTK Ankaragücü- Beşiktaş maçı kaç kaç bitti? Maçı kim kazandı? Rövanş maçı ne zaman oynanacak? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? Açıklama yaptılar mı? Kameralara yakalanan çiftten açıklama geldi mi? DEM Parti kapatılacak mı? Bakan Tunç konu ile ilgili ne söyledi? İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri kim oldu? Fikri Doğan kimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title