Haberler

Fenerbahçe, Arjantinli Hoca Jorge Sampaoli'ye Teklifte Bulundu

Güncelleme:

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, son olarak Arjantin Milli Takımını çalıştıran Jorge Sampaoli'ye teklifte bulundu.

Süper Lig'de sezona çok kötü bir başlangıç yapan ve son olarak Kadıköy'de Ankaragücü'ne kaybeden Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç ve ekibi, Teknik Direktör Phillip Cocu ile yollarını ayırmış ve yeni antrenör arayışlarına başlamıştı. Bu arayışlarda sürpriz bir durağa uğranmış durumda. Fenerbahçe, son olarak Arjantin Milli Takımını çalıştıran Jorge Sampaoli'ye teknik direktörlük için teklifte bulundu.

PRESE DAYALI FUTBOL ANLAYIŞIYLA TANINIYOR

2012-2016 yılları arasında çalıştırdığı Şili Milli Takımı'yla önemli başarılar elde eden 58 yaşındaki teknik adam, prese dayalı futbol anlayışıyla tanınıyor. Sampaoli, 2016-17 sezonunda Sevilla ile başarılı bir Avrupa deneyimi yaşadıktan sonra Arjantin Milli Takımı'nın başına geçti fakat Tangocular Dünya Kupası'nda istedikleri sonucu alamayınca taraflar yollarını ayırdı.

2015'TE DÜNYANIN EN İYİ TEKNİK DİREKTÖRÜ SEÇİLMİŞTİ

Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu tarafından 2015 yılında dünyanın en iyi teknik direktörü seçilen Sampaoli'yle Paraguay ve Meksika'nın yanı sıra Tigres, Atlanta United, Dinamo Moskova, Spartak Moskova ve San Lorenzo da ilgileniyor.

(Goal)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Arjantin Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Hastane randevusu alıp gitmeyenlerin cezası ne olacak? Fahrettin Koca açıklama yaptı mı? ABD Başkanı Biden'dan skandal açıklama! | Biden ne söyledi? Biden amcasının yendiğini mi söyledi? Zeynep Bastık hasta mı? Zeynep Bastık'ın sağlık durumu nasıl? Zeynep Bastık neden ameliyat oluyor? Azra Akın'ın çocuğu mu oldu? Azra Akın'ın çocuğunun cinsiyeti ne? Azra Akın'ın kaç çocuğu var? Terör örgütü sözde sorumlusu Fehmi Oral Meşe yakalandı mı? Fehmi Oral Meşe kimdir? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? AKOM uyardı! İstanbul'da sağanak yağış mı bekleniyor? Kabine'de değişim olacak mı? Ömer Çelik sorulara ne cevap verdi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda, ücretsiz mi, bedava mı olacak? Meliha Akyol kimdir? AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol kaç yaşında, nereli? Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! Kahramanmaraş'ta kaç şiddetinde ve büyüklüğünde deprem oldu? SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ YATTI MI? 31 Mart Yerel Seçim görevli ücretleri ne zaman hesaplara yatırılacak? HALKA ARZ TAKVİMİ | Bu hafta hangi şirketler halka arz oluyor? Hangi şirket halka arz oluyor, kaç lot veriyor? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 17 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? SURVIVOR YAMAN KİMDİR? Survivor All Star Yaman Keleş kaç yaşında, nereli? 2024 YKS NE ZAMAN? YKS'ye kaç gün kaldı? TYT- AYT- YDT hangi tarihte yapılacak?
500

Yorumlar (13)

Adınızı Yazın:

neden yılmaz vural a bir şans vermezler alın deneyin kardeşim adam yıllardır dört büyük deyip duruyor fakat kimse bu hocaya kulak asmıyor

7
1
yanıtYanıtla
irfan:

hadi abi bırakın inatlaşmayı arayın yılmaz vuralı olmazsa şov izleriz .

6
0
yanıtYanıtla
ASLANBEY:

hardiden adam tam koç çıktı abicim feneri küme düşürecen ne sampolisi ya şu saaten sonra yerli hoca dışında kşmse kurtaraamaz feneri kümeden bu ülkeyi ben anlamadım 30 yılda yabancı hoca ne yapacak 6 ayda

5
0
yanıtYanıtla
hacı yörük:

mösyo koç sen de git bari, anladık ki seninle bu iş olmayacak. .

4
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

O PARAYI BANA VERIN SIZI SAMPIYON YAPAYIM

2
1
yanıtYanıtla
bbztt:

aman diyorumm

2
0
yanıtYanıtla
Ersun Yanal:

Ersun Yanal

2
0
yanıtYanıtla
Çakie:

Ersunla beraber Yanalim..

0
1
yanıtYanıtla
Lugano:

Fenerbahceye ne oldu gelen gidene teklof göturuyor

1
0
yanıtYanıtla
umuttt:

turk olsun

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title