Haberler

Fenerbahçe Antrenmanında Gerginlik

Emre ile Kazım Arasında Kısa Süreli Tartışma Yaşandı

EMRE İLE KAZIM ARASINDA KISA SÜRELİ TARTIŞMA YAŞANDI

TEKNİK DİREKTÖR AYKUT KOCAMAN'IN DA ARAYA GİRMESİYLE İKİ FUTBOLCU BİRBİRLERİNE SARILDI VE GERGİNLİK SONA ERDİ

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'nin bu akşam yaptığı antrenmanda Emre Belözoğlu ile Kazım Kazım arasında kısa süreli gerginlik yaşandı.

Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda Sarı-lacivertli futbolcular koşunun ardından, pas ve şut çalışması yaptı. İdman, yarı sahada çift kale maçla tamamlandı. Sakatlığı bulunan Gökhan Gönül, Özer ve Güiza tesislerde çalışırken, Andre Santos ise takımdan ayrı olarak koşu yaptı. Ameliyat olan Uğur Boral ile izinli olan Stoch, Lugano ve Alex ise çalışmada yer almadılar. İzinli olan Alex'in pazartesi günü Brüksel'de takıma dahil olacağı bildirildi.

Bu arada Emre ile Kazım arasında bir pozisyon sonrasında kısa süreli gerginlik yaşandı. Pas çalışması sırasında Emre, topla buluşan Kazım'a sert müdahalede bulundu. Kazım da bu müdahalenin ardından Emre'ye tepki gösterdi ve oyuncunun üzerine doğru yürüdü. Takım arkadaşları araya girerek, tartışmanın büyümesini önledi. Daha sonra teknik direktör Aykut Kocaman, Kazım ile bir görüşme yaptı. Kazım da Emre'nin yanına giderek kendisine sarıldı ve gerginliği sona erdirdi.

Fenerbahçe, yarın yapacağı çift antrenmanla yeni sezon hazırlıklarını sürdürecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title