Haberler

Fenerbahçe, Antalya Kampı'nda Çalışmalarını Sürdürüyor

Fenerbahçe, İkinci Yarı Hazırlıklarını, Bugün Yaptığı Tek Antrenmanla Sürdürdü. Belek Kampı'nda Teknik Direktör Zico Yönetiminde Gerçekleştirilen Antrenmanda, Dünkü Karşılaşmada İlk 11'de Forma Giyen Futbolcular, Kısa Bir Süre Koşu Çalışması Yaptılar. Diğer Oyuncular İse, Yarım Alanda Çift Kale Maç Yaptılar.

Fenerbahçe, ikinci yarı hazırlıklarını, bugün yaptığı tek antrenmanla sürdürdü. Belek Kampı'nda teknik direktör Zico yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, dünkü karşılaşmada ilk 11'de forma giyen futbolcular, kısa bir süre koşu çalışması yaptılar. Diğer oyuncular ise, yarım alanda çift kale maç yaptılar.

Den Haag maçında sağ ayağına basılan Serkan, ayağındaki ağrı nedeniyle idmana katılmadı. Ayrıca tedavileri süren Kezman, Alex, Lugano ve Önder de antrenmana katılmazken, Selçuk takımdan ayrı çalıştı.

Ayrıca, eşi doğum yapacağı için Zico'dan izin alan kaleci Serdar, bugün İstanbul'a döndü.

Antrenman sonrası, Fenerbahçe'yi izleyen gazeteciler ile teknik heyet maç oynadı. Karşılaşmanın hakemliğini ise Tuncay Şanlı yaptı.

Fenerbahçe, Antalya Cup Turnuvası'nın finalinde yarın saat 20.00'de, Almanya'nın Bundesliga takımlarından FC Energie Cottbus ile karşılaşacak.

Zico, yarın saat 13.00'de yapacağı basın toplantısında, hazırlık kampını değerlendirecek.

NOT: TEKNİK BİR SORUN NEDENİYLE GÖRÜNTÜ SERVİSİ YAPILAMAYACAKTIR. ÖZÜR DİLERİZ.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title