Haberler

Fenerbahçe, Antalya'da Şampiyonluk Kutladı

Antalya Fenerbahçeliler Derneği tarafından düzenlenen 'Şampiyonluk Galası' adlı etkinlikte Başkan Aziz Yıldırım, Türkiye genelinde şubeler açıp kulübe 1 milyon taraftarın üye olmasını hedeflediklerini söyledi.

Antalya Fenerbahçeliler Derneği tarafından düzenlenen 'Şampiyonluk Galası' adlı etkinlikte Başkan Aziz Yıldırım, Türkiye genelinde şubeler açıp kulübe 1 milyon taraftarın üye olmasını hedeflediklerini söyledi.

Antalya Fenerbahçeliler Derneği tarafından Kundu'daki bir otelde 'Şampiyonluk Galası' düzenlendi. Galaya Başkan Aziz Yıldırım, Asbaşkan Mithat Yenigün, Nihat Özbağı, Yönetim Kurulu Üyesi Selim Sapan, kaleci Volkan Demirel, futbolcular Diego Ribas ile Alper Potuk katıldı. Gala salonuna Fenerbahçe Marşı eşliğinde giren Aziz Yıldırım, taraftarlardan yoğun ilgi gördü. Galada taraftarlar, Yıldırım, yönetim kurulu üyeleri ve futbolcuların oturduğu masada fotoğraf çekmek için yoğun çaba sarf etti. Taraftarlar Başkan Yıldırım ve futbolcularla özçekim yaptı.

Etkinlikte konuşan Aziz Yıldırım, 1 milyon üye projesi kapsamında Türkiye genelinde şube açacaklarını söyledi. 1 milyon Fenerbahçeliyi kulübe üye yapmayı hedeflediklerini belirten Yıldırım, demokrasiyi Fenerbahçe içerisinde büyüterek yaşatmayı planladığını söyledi. Yeni dönemde spor okullarına da önem vereceklerini kaydeden Yıldırım, "Bizler bütün Fenerbahçelilere güvenerek bu yola çıktık. Bu yolda yalnız olmayacağımızı biliyorum. Yeni dönemde Anadolu'nun her yerinde genç çocukları İstanbul'a götürerek Fenerbahçe spor kulübü içerisinde spor yaptıracağız. Geçmiş şampiyonluğu kutlarken gelecekteki şampiyonluğun müjdesini bu gece burada sporcu arkadaşlarımız konuşmalarıyla verecek" dedi.

Volkan Demirel ise saha içerisinde takım olarak ellerinden geleni yaparak şampiyon olup, 4'üncü yıldızı kazanacaklarını söyledi. Alper Potuk da ligde başarılı sonuçlar için sahada ellerinden gelen mücadeleyi vermeye devam edeceklerini kaydetti. Diego Ribas da Fenerbahçe gibi özel, şampiyon kulübün parçası olmaktan mutlu olduğunu dile getirdi.

Etkinlikte Antalya Fenerbahçeliler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Samut, Aziz Yıldırım'a takımının amblemini hediye etti. Müzik dinletisiyle devam eden etkinlikte taraftarlar marşlar söyleyip eğlenceli vakit geçirdi. - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Aziz Yıldırım Fenerbahçe Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title