Haberler
Güncelleme:

Fenerbahçe, anlaşma sağladığı Macar stoper Szalai'yi İstanbul'a getiriyor

Apollon Limassol, Attila Szalai için Fenerbahçe ile prensip anlaşmasına varıldığını açıkladı. Sağlık kontrolleri içim İstanbul'a gelecek Macar stoper kontrolden sonra sarı lacivertli kulübe imza atacak. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (21)

YORGUN:

YABANCI ARTIRIMI TÜRK FUTBOLUNU KURTARMAK İÇİN Mİ, ŞİKEBAHÇEYİ KURTARMAK İÇİN Mİ? TÜM ŞİKE YOLLARI SİNSİCE TATLI''YA BAĞLANIYOR. BELÂNIZI ALLAH''TAN BULUN.

6
23
yanıtYanıtla
Yorumcu:

Bela okuyanı ve gerçek şikecileri bulsun. Biraz insaf her gözünüze giren tozu bila FB den biliyorsunuz.

yanıt0
yanıt0
Rüknettin dedişkom:

Geri zekalı YORGUN senin gibi futboldan anlamayan zatlar olduğu müddetçe bu anarşi bitmez sen holigansın dangalak

yanıt0
yanıt0
yunus:

AT GÖZLÜĞÜ TAKMAYI BIRAKSANIZ GÖRECEKSİNİZ DE AMA NERDEEE

yanıt0
yanıt0
1907:

Allah sizin zaten vermiş vereceği kadar Osman Çelebi F.G.6araylı

yanıt0
yanıt0
Canmen:

Fener Türk Futbolcu yüzdesi yüksek olan Süperlig Takimlarindan. . . camur ata ata beton olmus beynin. . .

yanıt1
yanıt0
Gelse ne olur?:

FB bu gune kadar kimleri getirmedi ki. Ama sonuc?Galatasaray sampiyon oluyor onlar bakiyor yalan mi?Avrupa da bir basari soz konusu degil. Sadece pahali tranferler yapiyorlar.

7
18
yanıtYanıtla
fb:

gelse nemi olur mesut özil gelince göreceğim seni arkadaşım bak bakalım şampiyon kim oluyor

yanıt2
yanıt1
Ali:

Kardes sana hatirlatirim fb svrupa kupalarina gidemiyor kac ulke puani hangi asamada haberin varmi gs sampiyon oldu da ne oldu turk takilarin ne basarisi var ancak kendi liginizde aralarinda oynuyorlar avrupa basarisi sifir birde gs uefs kupasini kazandi guzel sey ama devamini getiremedi bu axiz yokdirimin dedigi tesadufle gelen kupa varsayalim ikincu ligden bir takim turkiye kupasi kazanmasi gibi bir sey yalanmi.

yanıt0
yanıt0
angaralı0606:

Fenerbahçe getiriyor olmuyor da. Galatasaray ın getirdiği çok pahalı ''dünyaaaaa yıldızları. . '' ne yapıyor. Üstelik geri de gitmiyorlar, talip de yok! Hiç olmazsa Fener beğenmediğini satabiliyor.

yanıt3
yanıt0
fenerlibahçeli34:

FB: Bunlar ellerinde patlayan Dünya yıldızı ile karıştırıyorlar!!

yanıt1
yanıt0
Forza Cimbom:

İSTANBUL EMNİYETİ SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASINI İHLAL EDENLERİ(FB-PANATHİNAİKOS MAÇI) TESPİT EDİP İHLALDEN CEZA UYGULASIN! CUMA AKŞAMI KISITLAMA İHLAL EDİLDİ!

8
5
yanıtYanıtla
Adalet yok:

ANADOLUDAKİ GARİBANLAR EKMEK ALMAYA GİDİYOR DİYE KISITLAMA İHLALDEN PARA CEZASI YİYOR AMA BASKET MAÇINDAKİ ZENGİN TAKIMI CEZA YEMİYOR . ONDAN SONRA ADALETTEN BAHSETSİNLER.

yanıt4
yanıt1
Fb:

Biz cimbomu avrupada alkışladık aramızdaki fark....

yanıt0
yanıt0
Forza Cimbom:

Ç Ö P

6
7
yanıtYanıtla
1907:

Forza F.G.6aray diyeceksin

yanıt0
yanıt6
Forza Cimbom:

ÜLKEMİZDE CUMA AKŞAMI SAAT 9 DA SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI VAR AMA FB-PANATHİNAİKOS MAÇI SAAT 10 DA BİTMESİNE RAĞMEN FB TARAFTARLARI VARDI TRİBÜNDE! YOKSA YALI ÇOCUĞUNUN TARAFTARLARI MUAF MI YASAKTAN ? SAYIN BAKAN SÜLEYMAN SOYLU BU ŞAHISLARA GEREKLİ YAPTIRIMLARI UYGULAMALIDIR

6
2
yanıtYanıtla
Ua 34:

YALI ÇOCUĞU ÜLKENİN KANSERİDİR!

yanıt5
yanıt2
Forza Cimbom:

FB NİN EUROLEAGUE MAÇINI SALONDA İZLEYENLER SOKAĞA ÇIKMA YASAĞINI İHLAL ETTİLER. YOKSA YALI ÇOCUĞUNUN AVANESİNE SOKAK KISITLAMASINDAN MUAFMIDIR?

6
0
yanıtYanıtla
PROBLEM:

3 Yıl, Problem çözen başkan, Hakikaten Para yönetiminde üst düzey başarı kaydeden başkan. FB yi kurumsalllaştırmaya doğru götüren Başkan. Vizyon konusunda sayılabilecek 3-5 kişiden biri olan başkan. 3 yıldır prıblem i göremeyen çözemeyen başkan. Ben yazayım olurya okur belki. Alınan oyuncuda problem yok, kurulan takımda problem yok, problem Hoca larda. Un u, Yağ ı, Şeker i hemde en kalitelisini alıyor ama ne hikmetse helvayı yapacak ahçı da hata yapıyor, Mesut gelince Hoca düzelir, ziraa Mesut-Emre hoca olur.

0
0
yanıtYanıtla
TOSUNPAŞA:

LAHANAYA GELİNCE KIT KIT SAPINA GELİNCE MELERLER O KADARMI PARANIZ ÇOK ÇÖPLERİ TOPLUYORSUNUZ SEZON ÖNCESİ 18 TRANSFER YAPTINIZ

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title