Haberler

Fenerbahçe Ankara Tesisleri Temel Atma Töreni

Fenerbahçe Kulübü'nün Ankara Tesisleri Temel Atma Töreni Yapıldı.

Fenerbahçe Kulübü'nün Ankara tesisleri temel atma töreni yapıldı.

Fenerbahçe'nin İncek'te yapacağı tesisin temel atma törenine Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, eski Bakanlar Hikmet Çetin ve İsmet Sezgin, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri, Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav ve Sarı-lacivertli taraftarlar katıldı. Temel atma töreninin açılış konuşmasını yapan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Fenerbahçe'nin spora yaptığı katkının ortada olduğunu belirterek yapılacak tesislerin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Ankara spor Onursal Başkanı olan ve aynı zamanda Fenerbahçeli olarak bilinen Gökçek, akşam oynanacak Ankaraspor-Fenerbahçe maçının kendisi için Can ile Canan gibi olduğunu belirterek, "Umarım akşam Can ile Canan'ın mutlu olacağı bir sonuç ortaya çıkar" ifadesini kullanıp maçın berabere bitmesini istediğine işaret etti.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ise göreve geldikleri ilk günden itibaren tesis atakları yaptıklarının altını çizerek, "Artık Anadolu'da da Fenerbahçelilerin bir araya geleceği tesisler yapmak istiyoruz. Bunun ilk ayağını Ankara'da yapıyoruz. Bu bir ilktir. Bütün iller ve ilçelerde Fenerbahçelileri bir araya getirecek projelerimiz var. Buradaki tesisi 31 Aralık tarihinde bitirdikten sonra İzmir'de yeni bir tesis yapmayı planlıyoruz. Bu şekilde devam ederek tüm Anadolu'ya benzer tesisler yapmak istiyoruz" diye konuştu.

Fenerbahçe'nin dünya kulübü olmasının yolunun ekonomiden geçtiğini vurgulayan Aziz Yıldırım, "Fenerbahçe büyüyecek, dünya kulübü olacak' dedik. Bunun yolu ekonomiden geçiyor. İlk olarak üye sayısını 1 milyon yapmalıyız. Bundan sonra Fenerbahçe'yi dünya kulübü değil, dünyanın bir numaralı kulübü yapacağız" ifadelerini kullandı. Aziz Yıldırım'ın açıklamalarının ardından tesisin temel atma töreni yapıldı.

Aziz Yıldırım, Melih Gökçek'in akşam oynanacak maçla ilgili sözlerine atıfta bulunarak, "Bizim için önemli olan Can. Biz, şampiyon olmak istiyoruz. Futbolcularım da bunun bilincinde. Akşam oynanacak maçı kazanmak istiyoruz" dedi.

Fenerbahçe Kulübü'nün İncek'te yapacağı tesis, 16 bin 216 metrekare büyüklüğünde olacak. Tesiste, konaklama ve sosyal tesislerin yanı sıra spor alanları bulunacak. Tesiste ayrıca 64 yatak kapasiteli bir otel bulunacak ve Ankara deplasmanına gelecek Sarı-lacivertli sporcu ve teknik heyet burada konaklayacak. Tesiste ayrıca bir Fenerium mağazası bulunacak ve Fenerbahçe üyeleri tesisin olanaklarından faydalanabilecek.

(EKO-İY-GS-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title