Haberler

Fenerbahçe, Ankara'da

Turkcell Süper Ligi'nin 2. Haftasında Deplasmanda Gençlerbirliği İle Karşılaşacak Fenerbahçe, Ankara'ya Geldi. Gençlerbirliği Maçı İçin Karayoluyla Başkent'e Gelen Fenerbahçe Kafilesi Saat 20.00'de Konaklayacağı Class Otel'e Ulaştı. Burada Sarı-lacivertli Kafileyi Coşkulu Bir Taraftar Topluluğu K...

Turkcell Süper Ligi`nin 2. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak Fenerbahçe, Ankara`ya geldi. Gençlerbirliği maçı için karayoluyla Başkent`e gelen Fenerbahçe kafilesi saat 20.00`de konaklayacağı Class Otel`e ulaştı. Burada Sarı-lacivertli kafileyi coşkulu bir taraftar topluluğu karşıladı. Sarı-lacivertli futbolcular tezahüratlar ve yoğun sevgi gösterileri içerisinde otobüsten inerken, en büyük ilgiyi Beşiktaş`tan Fenerbahçe`ye transfer olan yıldız futbolcu Tümer Metin gördü.

Futbolcular otele girdikten sonra da tezahüratlarını sürdüren Sarı-lacivertli taraftarlar, Tümer Metin`i otelin dışına çağırdı. Taraftarların yoğun isteğini kırmayan Tümer, otelin dışına çıkarak taraftarları selamladı. Sarı-lacivertli taraftarlar, yıldız futbolcudan Beşiktaş ile oynayacakları maçta gol atmasını istedi. Tümer Metin ise, taraftarları Gençlerbirliği maçında destek olmaya çağırırken, ¨Sizden hep destek, tam destek bekliyoruz¨ dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title