Haberler

Fenerbahçe Ael Limassol'u Rahat Geçti

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi C Grubu 4.haftasında kendi sahasında Güney Kıbrıs Rum Kesimi temsilcisi AEL Limassol'u 2-0 mağlup etti.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi C Grubu 4. haftasında kendi sahasında Güney Kıbrıs Rum Kesimi temsilcisi AEL Limassol'u 2-0 mağlup etti.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, iyi bir galibiyet aldıklarını ifade ederek, "Bu maçın bizim için en önemli tarafı 4. maç sonunda 10 puanı yakalamak, gruptaki pozisyonumuzu pekiştirmek, ama bunun yanında galibiyetler sıkıntılı periyottan geçerken taraftarlar ile takım arasındaki bağı kuvvetlendirmeliydi. Uzun bir süre sonra kendi sahamızda Avrupa'da galip geldik. Umarım bunu önümüzdeki Orduspor maçında pekiştireceğiz" dedi.

Maçın başlarında erken bir gol bulduklarını söyleyen Kocaman, "Sonra farkı koruyabilmek için atakları geliştirdik. Rakip bu maça olmak ya da olmamak olarak bakıyordu. Sahaya galibiyet için çıktıkları belliydi. İkinci golden sonra hepimizin kafasında 3 gün sonra oynayacağımız Orduspor maçı vardı. Diğer taraftan gelen skor gruptaki averaj olasılığını kaldırdı. Önce ordu sonra Marsilya maçını düşünmeye başlayacağız" diye konuştu.

Bir gazetecinin "Sahada oynanan futbol Marsilya maçında yeterli mi?" şeklindeki sorusuna Kocaman, "Bugünkü maç için olumsuz olarak söyleyeceğim şey ritimle ilgili problemimiz vardı. Sakatlıktan dönen gurubu biraz daha bir arada tutmaya devam edersek Marsilya maçından kuşkumuz yok. Ama sizin de bildiniz gibi top yuvarlak" cevabını verdi.

Bugün sahada olan takımı çok fazla bir arada oynatamadıklarını anlatan Kocaman, "Bunun yanında bizim gücümüzün hep taraftar olduğunu söylüyorum. Taraftar popülizmi olarak düşünülmesi istemem ama bu takımı iten taraftar. Taraftarımız ceza nedeniyle çok uzun süre yanımızda değildi. Yanımızda oldukları zamanda istediğimiz sonuçları alamadık. Bu durum kastettiğim ritim bozukluğunda da etken oldu. Futbol takımları için en önemli şeylerden birisi moral gücü ve özgüven. Galibiyetlerle bunu sağlayacağız. Orduspor maçıyla bunu başarırsak güzel olacak" ifadelerini kullandı.

AEL LİMASSOL CEPHESİ

AEL Limassol Teknik Direktörü Jorge Paulo Costa Almeida ise sahada iyi bir oyun oynadıklarını belirterek, "Ben takımdan ve oyunculardan memnunum. Oyunun başında birçok fırsat yakaladık. Fenerbahçe gibi bir takımın karşısında oynamak çokta kolay değil. Ancak böyle bir sahada yaptığınız hataları ağır ödüyorsunuz. Bir önceki maçta da iyi oynamıştık. Ama puan alamamıştık" açıklamasında bulundu.

Hücum futbolunu sevdiğini dile getiren Costa, "Bunu saha içinde büyük oranda başarıyoruz. Ligde gol atamadığımız için bazı puanlar kaybettik. Ancak bundan daha önemli olan fırsat yakalamaktır. Fırsatları yakaladığınız zaman bir gün mutlaka gole çevrilecektir. Biz daha iyi sonuçlar için daha iyi çalışmalıyız. Daha iyi çalışarak sonuca ulaşacağız" yorumunu yaptı.

UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda iddialarının kalmadığı hatırlatılması üzerine Costa, "Bizim asıl amacımız Kıbrıs ligi. Ancak Avrupa'da oynadığımız zaman başka bir sorumluluk üstleniyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız. Ligde ve Avrupa'da biz elimizden gelenin en iyisini yapmak istiyoruz. Avrupa ligindeki kalan 2 maçımızda mücadelemizi sürdüreceğiz" değerlendirmesinde bulundu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Kıbrıs Rum Kesimi Aykut Kocaman Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title