Haberler

    Fenerbahçe Adını Fianle Yazdırdı!

    Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi play-off yarı final üçüncü maçında Fenerbahçe Doğuş, deplasmanda Banvit'i 84-73 yenerek seriyi 3-0 kazandı ve adını finale yazdırdı.

    Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi play-off yarı final üçüncü maçında Fenerbahçe Doğuş, deplasmanda Banvit'i 84-73 yenerek seriyi 3-0 kazandı ve adını finale yazdırdı.

    Karşılaşmaya Ali Muhammed ve Melih Mahmutoğlu'nun sayılarıyla başlayan Fenerbahçe Doğuş, 3. dakikayı 11-5 önde geçti. Ev sahibi Banvit, Caloiaro, Rautins ve Kulig'in basketleriyle 6. dakikada farkı 5 sayıya indirdi: 10-15. Sarı-lacivertli ekip, Vesely'nin yanı sıra Wanamaker ve Sloukas'ın da skora katkı yapmasıyla ilk çeyreği 27-16 önde kapattı.

    İkinci periyotta Wanamaker ve Thompson'ın sayılarıyla hücumda tempoyu artırmaya çalışan Fenerbahçe Doğuş, 13. dakikayı 31-21 önde geçti. Pota altında Kulig ile skor üreten ve farkı kapatmaya çalışan turuncu-yeşilli takım karşısında hızlı hücumlarla sayılar bulan konuk ekip, soyunma odasına 18 sayı farkla 48-30 üstün girdi.

    İkinci yarıya Ahmet Düverioğlu'nun sayılarıyla başlayan Fenerbahçe Doğuş, 23. dakikada skoru 53-37'ye getirdi. Taylor, Kulig, Rautins ve Rıdvan Öncel ile farkı eritmeye çalışan Banvit karşısında sarı-lacivertli ekip, final periyoduna 64-50 önde girdi.

    Son çeyreğin ilk bölümünde ev sahibi takım Şehmus Hazer, Fenerbahçe Doğuş ise Melih Mahmutoğlu ile skor üretti. 33'üncü dakikayı 72-57 önde geçen sarı-lacivertli ekip karşısında Caloiaro, Taylor, Kulig ve Rautins ile basketler bulan Banvit, 36. dakikada farkı 9'a düşürdü: 65-74. Son bölümde skordaki üstünlüğünü koruyan Fenerbahçe Doğuş, salondan 84-73 galip ayrıldı.

    Sarı-lacivertli ekip, bu sonuçla seriyi 3-0 kazandı ve adını finale yazdırdı.

    Fenerbahçe Doğuş'ta Wanamaker 16, Melih Mahmutoğlu ve Vesely 14'er, Thompson 11 ve Ali Muhammed 10 sayıyla galibiyette önemli rol oynadı. Banvit'te ise Kulig 28, Rautins, Taylor ve Caloiaro 11'er sayı üretti.

    Salon: Banvit Kara Ali Acar

    Hakemler: Emin Moğulkoç, Ziya Özorhon, Mehmet Şahin

    Banvit: Thomas 5, Şehmus Hazer 2, Kulig 28, Tolga Geçim, Can Altıntığ 3, Rautins 11, Rıdvan Öncel 2, Taylor 11, Caloiaro 11, Ragıp Berke Atar

    Fenerbahçe Doğuş: Thompson 11, Melih Mahmutoğlu 14, Wanamaker 16, Sloukas 8, Guduric 2, Vesely 14, Sinan Güler, Ali Muhammed 10, Ahmet Düverioğlu 9, Datome

    1. Periyot: 16-27

    Devre: 30-48

    3. Periyot: 50-64

    ]
    ]
    ]

    Kaynak: Skorer / Spor

    Fenerbahçe Banvit Doğuş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konfernas Ligi 19 Nisan Cuma)? 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti? Fenerbahçe Olympiakos maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) FB Olympiakos maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! FB Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! UEFA ülke puanı sıralaması! (GÜNCEL) 19 Nisan Türkiye güncel ülke puanı sıralamasında kaçıncı sırada?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title