Haberler

Fenerbahçe 7 Maçtır Avrupa'da Yenilmiyor

Fenerbahçe, Avrupa Kupalarında Yaptığı Son 7 Maçta da Yenilmedi.

Fenerbahçe, Avrupa kupalarında yaptığı son 7 maçta da yenilmedi.

Teknik direktör Zico yönetiminde Avrupa arenasında etkili bir performans ortaya koyan sarı-lacivertliler, son 7 maçında 3 galibiyet ve 4 beraberlik elde etti.

Geçen sezon UEFA Kupası'nda grup maçlarında deplasmanda İspanya'nın Celta De Vigo takımına 1-0 yenilen sarı-lacivertliler, ardından kupada Almanya'nın Eintracht Frankfurt takımı karşısında İstanbul'da 2-2 beraberlik aldı.

Kupanın 3. turunda Hollanda'nın AZ Alkmaar takımı karşısında çıktığı 2 maçta 3-3 ve 2-2'lik beraberlikler alan Fenerbahçe, bu sezon Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda RSC Anderlecht ile yaptığı 2 maçı da 1-0 ve 2-0'lık skorlarla kazandı.

Ligde (G) Grubu'ndaki ilk maçında FC Inter'i 1-0'la geçen sarı-lacivertliler, CSKA Moskova karşısında da sahadan beraberlikle ayrıldı.

Fenerbahçe, teknik direktör Zico yönetiminde çıktığı 16. Avrupa kupası maçında 5. beraberliğini aldı. Sarı-lacivertlilerin, 16 maçta 8 galibiyet, 3 de yenilgisi bulunuyor.

Fenerbahçe'ye CSKA Moskova deplasmanında beraberliği getiren golü atan Deivid, yine kritik bir anda sahneye çıkarak takımına önemli bir puan kazandırdı.

Grupta FC Inter ile yapılan ilk maçta takımının tek golüne imzasını atan Brezilyalı futbolcu, Rus rakipleri karşısında da sahneye çıkarak, sarı-lacivertlileri 2-1'lik yenilgiden kurtardı.

Bu arada Fenerbahçe'nin Avrupa kupalarındaki en golcüsü kaptan Alex, CSKA Moskova karşısında attığı golle sarı-lacivertli takımdaki gol sayısını 8'e yükseltti.

Fenerbahçe Kulübü Başkanvekili Nihat Özdemir, CSKA Moskova deplasmanından avantajlı bir skorla döndüklerini söyledi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title