Haberler

Fenerbahçe:4 Galatasaray:1

Güncelleme:

Hayatı Durduran FB -GS Derbisi Beş Gole Sahne Oldu. Nefes Kesen Maçı Kanarya 4 -1 Kazanırken Kadıköy'de Kazanma Geleneği Devam Etti.

HAYATI DURDURAN FB-GS DERBİSİ BEŞ GOLE SAHNE OLDU. NEFES KESEN MAÇI KANARYA 4-1 KAZANIRKEN KADIKÖY'DE KAZANMA GELENEĞİ DEVAM ETTİ.

Dünyanın sayılı derbileri arasında gösterilen dev maçı, kariyerinde ilk kez bir derbi maçta görev yapacak Hüseyin Göçek yönetiyor. Göçek'in yardımcılıklarını Serkan Ok ve Aleks Taşçıoğlu yapacak. Maçın 4. hakemi ise Süleyman Abay.

-CANLI YAYIN-

Stat: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu

Hakemler: Hüseyin Göçek, Serkan Ok, Aleks Taşçıoğlu

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan, Lugano, Edu, Roberto Carlos, Deivid, Selçuk, Josico, Uğur, Semih, Güiza

Galatasaray: De Sanctis, Sabri, Emre Aşık, Servet, Hakan, Baros, Meira, Ayhan, Arda, Lincoln, Ümit

Türkiye'de hayat durdu ve beklenen an geldi çattı. Fenerbahçe Kadıköy'deki tarihi derbide Galatasaray'ı konuk ediyor. Türk futbolunun iki güzide ekibi bütün hazırlıklarını tamamladı ve üç puan mücadelesinde kozlarını paylaşacak. Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'nde Arsenal deplasmanında golsüz berabere kalmanın ve Galatasaray da UEFA Kupası'nda Benfica deplasmanında 2-0'lık galibiyete ulaşamın moraliyle bu derbiye hazırlandı. Fenerbahçe'de sakatlığı devam eden Alex 18 kişilik kadroya giremezken, sakatlıktan kurtulan Emre yedekler arasında maça başlayacak. Galatasaray'da ise Skibbe Benfica maçındaki kadroyu bozmadı ve sakatlığı geçen Kewell yedekler arasında kaldı. Hem şampiyonluk yolunda hem de iki takım arasındaki tarihi rekabet sebebiyle çok büyük önem taşıyan bu maçta söz artık futbolcularda.

İki takım futbolcuları da yerlerini aldı. Ulusal Marşı'mız...

1. Dakika: Göçek düdüğü çaldı ve tarihi derbiye ev sahibi Fenerbahçe başladı. İki takıma da başarılar dileriz.

2. Dakika: Galatasaray Lincoln ile golü buldu. Ani gelişen atakta ceza sahasında topla buluşan Lincoln Volkan'ı avlayarak takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi.

3. Dakika: Fenerbahçe kalesinde çok erken bir dakikada gördüğü golün etkisinden kurtulmaya çalışıyor.

6. Dakika: Derbide goller peş peşe. Selçuk'un kaydettiği golle maça 1-1'lik denge geldi. Selçuk bu sezon ikinci golünü kaydetti. Deivid'in kullandığı kornerde ön direkte iyi yer tutan Selçuk düzgün bir kafa şutuyla takımının golünü kaydetti.

10. Dakika: Galatasray kazandığı serbest atışta Lincoln'ün ayağından muhteşem bir gol buldu ancak Hüseyin Göçek çift vuruş verdiği ifade ederek direkt olarak kaleye giren topnu gol değeri kazanmadığını ifade etti.

12. Dakika: Lincoln'un ortasında defansından hücuma çıkan Servet golü kokladı ama Volkan çok iyi bir kurtarışla bu tehlikeyi engellemeyi başardı.

16. Dakika: Derbide tempo kesinlikle düşmüyor. Arda ceza sahası önünde topla buluştu ve ceza sahası içerisindeki Baros ile oynamak istedi. Deivid son anda ayak koyarak topun müsayit pozisyonda bekleyen Baros'la buluşmasını engelledi.

21. Dakika: Selçuk ile girdiği ikili mücadelede yerde kalan Lincoln takımına faulu kazandırdı. Hakemden Selçuk için kart isteyen Lincoln sarı kartı gören kişi oldu.

26. Dakika: Fenerbahçe bu dakikalarda sahasında top yapıyor. Fenerbahçe alanındaki yas pas sırasında yaptığı baskıyla topu kapan Lincoln Galatasaray adına tehlike yaratacağı sırada Selçuk tarafından durduruldu. Selçuk bu pozisyonda sarı kartı gören isim oldu.

27. Dakika: Ortadan hızla ceza sahasına ilerleyen Deivid'in sert şutunu defans ayak koyarak engelledi.

28. Dakika: Fenerbahçe 2-1'i yakaladı. Emre Aşık topu kendi ağlarına yolladı ve Fenerbahçe 1-0'dan 2-1'i buldu. Derbide 30 dakika dolmadan 3 gol oldu. Sağ kanattan gelişen atakta Semih ceza sahasındaki Guiza'yı görmek istedi ve orada kademede olan Emre yapılan sert ortaya yatarak müdahale edince top kornere gitmedi ve direğe çarparak kendi ağlarıyla buluştu. Şimdi Fenerbaçe 2-1 önde.

31. Dakik

Kaynak: Gecce / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title