Haberler

Fenerbahçe, 18. Şampiyonluğu Ankara'da Kutladı

Dernek başkanı Tahir Çalışıcı'nın önderliğinde gerçekleştirilen şampiyonluk kutlamasına Cumhuriyet Halk Partisi Tunceli Milletvekili Kamer Genç de katıldı.

Dernek başkanı Tahir Çalışıcı'nın önderliğinde gerçekleştirilen şampiyonluk kutlamasına Cumhuriyet Halk Partisi Tunceli Milletvekili Kamer Genç, Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir, Fenerbahçe'nin eski futbolcuları Ogün Altıparmak ve Atilla Coşkun ile çok sayıda iş adamı ve yönetici katıldı.

Kutlama gecesinin başında kısa bir konuşma yapan Tahir Çalışıcı, "Fenerbahçeli olmak ayrıcalıktır. Fenerbahçeli olmak hiçbir şeye benzemez. Fenerbahçeli olmak güçtür, güçlü olduğunu göstermektir. Bu sezon bize şampiyonluk yaşatan başta başkanımız olmak üzere teknik ekip ve futbolcularımıza çok teşekkür eder, Fenerbahçe'ye Devler Ligi'nde başarılar dilerim" ifadelerini kullandı.

Gecede sahne alan ünlü şarkıcı Ege, davetlilere müzik ziyafeti verirken salonda kurulan dev ekranda Galatasaray ile Fenerbahçe basketbol takımları arasında oynanan play-off mücadelesi gösterildi.

Öte yandan Kamer Genç, derneğe katılan yeni üyelere plaketlerini verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title