Haberler

Fenerbahçe: 1 - Ask Trenkwalder Schwadorf: 0

Avusturya'da Yeni Sezona Hazırlık Çalışmalarını Sürdüren Fenerbahçe, Avusturya 2. Lig Takımı Ask Trenkwalder Schwadorf ile Yaptığı Maçı 1-0 Kazandı.

Avusturya'da yeni sezona hazırlık çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Avusturya 2. Lig takımı ASK Trenkwalder Schwadorf ile yaptığı maçı 1-0 kazandı.

Avusturya federasyonundan hakemler Thomas Laschober, Enver Cindi ve Peerl Klaus üçlüsünün yönettiği maça Fenerbahçe, Serdar, Önder, Can, Edu, Uğur, Deivid, Aurelio, Deniz, Tümer, Wederson ve Kezman'dan oluşan ilk 11 ile başladı.

Karşılaşmanın ilk yarısı 34. dakikada Uğur'un kaydettiği golle 1-0 sarı-lacivertlilerin üstünlüğü ile tamamlandı. Maçın ikinci yarısında başka gol olmayınca mücadele Fenerbahçe'nin galibiyetiyle sona erdi.

Karşılaşmayı Türkiye'nin Viyana Büyükelçisi Selim Yenel ile bazı elçilik görevlileri de izledi.

Başkent Viyana'ya 20 km mesafedeki Schwadorf kasabasındaki karşılaşmayı izlemeye gelen yaklaşık 2 bin Türk seyirci, polisin tüm uyarılarına rağmen maç sonrası sahaya girerek kargaşaya neden oldu.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title