Haberler

Fenerbahçe: 0 - Trabzonspor: 0 (İlk Yarı)

Turkcell Süper Lig Karşılaşmasında Fenerbahçe ile Trabzonspor İlk Yarıyı 0 -0 Berabere Tamamladı.

Turkcell Süper Lig karşılaşmasında Fenerbahçe ile Trabzonspor ilk yarıyı 0-0 berabere tamamladı.

Her iki takımın da tempolu bir şekilde başladığı maçın ilk dakikalarında Fenerbahçe, Deivid'le gole yaklaşırken, ardından Trabzonspor'un atak futbolu karşısında kalesini korumaya çalıştı. Özellikle atağa kalkmaya çalışılan bölümlerde yapılan kritik top kayıplarının, sarı-lacivertli takımın hızını kesmesi dikkat çekti. Devrenin son bölümlerinde baskısını artıran Fenerbahçe, pozisyonları değerlendiremeyerek ilk yarıda 0-0'lık sonuçla yetindi.

Maça oldukça hızı başlayan Trabzonspor, henüz ikinci dakikada Umut'un ayağından önemli bir gol fırsatını değerlendiremedi. Saha içinde çok koşarak alan daraltan ve Fenerbahçe'yi top kayıplarına zorlayan bordo-mavili ekip bunda başarılı olurken, kanatlardan geliştirilen ataklarda ise istenilen son vuruşları ilk yarıda yapmayı başaramadı.

2. dakikada soldan Roberto Carlos'un yaptığı uzun taç atışında, kale önünde Deivid'in kafa vuruşu sonrası meşin yuvarlak üsten az farkla auta çıktı.

Yine aynı dakikada Trabzonsor, Fenerbahçe karşısında önemli bir gol fırsatını değerlendiremedi. Orta sahadan Selçuk'un ortasının ardından Fenerbahçe defansının arkasına sarkan Umut, kaleciyle karşı karşıya kaldı. Umut'un aşırtma vuruşunda, Volkan Demirel'in son anda müdahale edebildiği top, yan direğe de çarptıktan sonra kornere çıktı.

9. dakikada sağdan çalımlarla ceza sahasına giren Güiza'nın yakın mesafeden vuruşunda, top kaleci Sylva'dan döndü.

16. dakikada sol kanattan Roberto Carlos'un sert ortasında, Yattara'nın ayağından seken top kale önüne gelirken, altı pas içinde Alex'in de dokunamadığı meşin yuvarlak kaleye paralel olarak kornere gitti.

26. dakikada ceza sahası dışında sol çaprazdan Yattara'nın vuruşunda, uzak köşeye giden top yandan auta çıktı.

31. dakikada Yattara'nın pasıyla ceza sahası içinde hareketlenen Colman'dan önce topa ayak koyan Roberto Carlos, önemli bir tehlikeyi engelledi.

36. dakikada Alex'in sol kanattan kullandığı serbest vuruşta Trabzonspor defansının müdahalesiyle havalanan topu Selçuk rövaşata ile tekrar kale önüne doldururken, Deivid'in ayak koyduğu meşin yuvarlağa arka direkte Lugano dokunamadı ve top auta gitti.

39. dakikada ceza sahası dışından Roberto Carlos'un yaptığı sert vuruşta, kaleci Sylva topu kornere çeldi.

Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 berabere sonuçlandı.

Stat: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu

Hakemler: Bünyamin Gezer, Serkan Ok, Cem Satman

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Lugano, Edu, Roberto Carlos, Deivid, Selçuk, Emre, Uğur, Alex, Güiza

Trabzonspor: Sylva, Serkan, Song, Egemen, Cale, Hüseyin, Colman, Selçuk, Yattara, Umut, Gökhan

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title