Haberler

Fener Rum Patriği Bartholomeos, Oyunu Özel Maraşlı Rum İlköğretim Okulu'nda Kullandı

Fener Rum Patriği Bartholomeos, Oyunu Özel Maraşlı Rum İlköğretim Okulu'nda Kullandı.

Fener Rum Patriği Bartholomeos, oyunu Özel Maraşlı Rum İlköğretim Okulu'nda kullandı.

Fener Rum Patriği Bartholomeos oyunu kullanmak üzere saat 14.30'da Özel Maraşlı Rum İlköğretim Okulu'na geldi. Vatandaşlar büyük ilgiyle karşıladıkları Bartholomeos'un elini öptü. Ardından Bartholomeos'un oyunu atacağı 1006 nolu sandığın bulunduğu sınıfa yakın korumasıyla girdi. Bartholomeos, görevlileri çikolata ikram ederken, yakın koruması Bartholomeos'un nufüs cüzdanını sandık görevlisine verdi. Oyunu kullanan Bartholomeos daha sonra imzasını atarak sınıftan çıktı. Sandık başında basın mensuplarının

sorularını yanıtlayan Fener Rum Patriği Bartholomeos, "Vatandaş olarak oyumu kullandım. Seçimler memleket için hayırlı olsun" dedi.

Ermeni Patriği Mesrob Mutafyan'ın pasaportuyla oy kullandığını hatırlatmak isteyen basın mensuplarının sorularını yanıtlamayan Fener Rum Patriği Bartholomeos okuldan ayrıldığı sırada arabası içinde bulunan bir bebeği, "Oyunu kullandın mı sen" diyerek sevdi. Fener Rum Patriği Bartholomeos daha sonra okuldan ayrılarak Fener Rum Partikhanesi'ne gitti.

(AS-RA-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title