Haberler

Fener İstediğini Aldı

Fenerbahçe, Turkcell Süper Lig'in 11. Haftasında Ezeli Rakibi Beşiktaş'ı 2-1 Yendi.

FENERBAHÇE, TURKCELL SÜPER LİG'İN 11. HAFTASINDA EZELİ RAKİBİ BEŞİKTAŞ'I 2-1 YENDİ.

Turkcell Süper Lig'in 11. haftasında Fenerbahçe ile Beşiktaş, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda karşı karşıya geldi. Fenerbahçe maçın başında yenik duruma düşmesine karşın sahadan 2-1 galip ayrılarak 3 puanın sahibi oldu.

Konuk Beşiktaş karşılaşmanın 3. dakiklasında Bobo'nun attığı golle öne geçti. Bu dakikada savunmanın hatasıyla topla buluşan Delgado, ara pasıyla Bobo'yu kaleciyle karşı karşıya bıraktı. Brezilyalı futbolcu da yerden bir vuruşla siyah-beyazlıları öne geçirdi.

Yediği erken gol sonrası bir süre bocalayan evsahibi Fenerbahçe, daha sonra orta alanda topa daha çok sahip olarak tehlikeler üretmeye başladı. Sarı-lacivertliler aradığı golü 29. dakikada Deivid ile buldu. Alex'in kullandığı köşe vuruşunda top Koray'ın kafasından sekerken, boş pozisyonda kafayı vuran Deivid, kale çizgisi üzerindeki Beşiktaşlı oyunculara rağmen skora denge getirdi.

İkinci yarıya iyi başlayan evsahibi Fenerbahçe, oyunun kontrolünü elide tutarak pozisyonlar üretti. 60. dakikada Deivid'in sağ çaprazdan attığı şutta, kaleci Hakan topu sektirince, iyi bir zamanlamayla vuruşunu yapan Semih, skoru 2-1'e taşıdı. Oyunun son bölümlerinde Fenerbahçe kontrollü bir futbol sergilerken, Beşiktaş özellikle son dakikalarda tehlikeli pozisyonlar üretti. Uzatma dakikalarında Higuain'in attığı bir gol hakem İsmet Arzuman tarafından pozisyonun başlangıcında faul olduğu gerekçesiyle geçerli sayılmadı. Evsahibi Fenerbahçe sahadan 2-1 galip ayrılmayı başararak ligin 11. haftasını 3 puanla kapattı.

Beşiktaş Lig'den çekiliyor!

Beşiktaş menajeri Sinan Engin, Fenerbahçe derbisinin ardından yaptığı açıklamada, 'Maç sonrasında Başkan Demirören ile görüşerek Sivasspor maçına PAF takım ile çıkma kararı aldık' dedi.

Sinan Engin, hakemler yüzünden böyle bir karar aldıklarını ifade ederek Lig'den çekileceklerini söyledi.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title