Haberler

Fener Alayı ve Gençlik Festivali Yürüyüşü" Düzenlendi

Samsun'da, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında, "Fener Alayı ve Gençlik Festivali Yürüyüşü" yapıldı.

Samsun Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğünce organize edilen etkinlik kapsamında, Uğur Mumcu Parkı'nda toplanan grup, İstiklal Caddesi-Cumhuriyet Meydanı güzergahından Kurtuluş Yolu'na kadar, fenerler ve Türk bayraklarıyla yürüdü.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Bando Takımı'nın yanı sıra Atlı Spor Kulübü sporcularının at üstünde eşlik ettiği yürüyüşe, yurdun çeşitli kentlerinden gelen 500 izci ve yaklaşık 300 kişilik halk oyunları ekibi de destek verdi.

Bando eşliğinde marşlar söylenen yürüyüşte, önceden belirlenen alanlarda duran katılımcılar, halk oyunları ekiplerince düzenlenen gösterileri izledi.

Yürüyüşe katılan Samsun Valisi Osman Kaymak, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, büyük bir coşku ile 'Fener Alayı' yürüyüşü yaptıklarını belirterek, "Gerçekten yoğun bir katılımla 'İlkadım Şehri' olduğumuzu tüm Türkiye'ye gösteriyoruz." dedi.

Türkiye'nin değişik illerinden misafirlerin de yürüyüşe katıldığını aktaran Kaymak, "Samsunlu, Cumhuriyetine sahip çıkıyor, Samsunlu birlik ve beraberliğini gösteriyor. Türkiye rahat olsun, Samsun ayakta, Cumhuriyetine sahip çıkıyor, endişeye mahal yok." ifadelerini kullandı.

Yürüyüşe, vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk İstiklal Caddesi 19 Mayıs Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! KDV'ye zam mı geliyor? Kafelerde KDV'ye zam mı gelecek? Bahar CANLI izle! SHOW TV Bahar 8.bölüm CANLI izleme linki! Paris Hilton, Taylor Swift geleceği için VIP alandan mı çıkarıldı? Paris Hilton neden VIP alandan çıkarıldı? Her derde deva! Cevizi suya koyun ve için; Etkisine inanamayacaksınız...
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title