Haberler

Galatasaray'dan Felipe Melo ve Tomas Ujfalusi'ye plaket

Güncelleme:

Galatasaray, eski futbolcuları Felipe Melo ve Tomas Ujfalusi'ye MKE Ankaragücü maçı öncesinde kulübe sağladıkları katkılardan dolayı plaket verdi.

GalatasarayKulübü, eski futbolcuları Felipe Melo ve Tomas Ujfalusi'yi onurlandırdı. Türk Telekom Stadyumu'ndaki MKE Ankaragücü maçı öncesinde Melo ve Ujfalusi'ye kulübe sağladıkları katkılardan dolayı plaket verildi. İki futbolcuya plaketlerini İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak takdim etti.

Galatasaray'dan Felipe Melo ve Tomas Ujfalusi'ye plaket

3'LÜ ÇEKTİRDİLER

Brezilyalı futbolcu Felipe Melo 2011-2015 yılları, Çekyalı Tomas Ujfalusi de 2011-2013 yılları arasında sarı-kırmızılı formayı giyip, şampiyonluklar yaşamıştı. Melo ve Ujfalusi'ye yoğun ilgi gösteren taraftarlar, daha sonra tribünlere çağırdı. İki futbolcu taraftarların isteğini de kırmadı ve ortaya geçerek 3'lü çektirdi.

Galatasaray'dan Felipe Melo ve Tomas Ujfalusi'ye plaket

Öte yandan barkovizyondan Felipe Melo ve Tomas Ujfalusi'nin oynadıkları dönemden görüntüleri gösterildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Tomas Ujfalusi Galatasaray Felipe Melo Haberler

500

Yorumlar (6)

fenerlibahçeli34:

Takım galip adam kameraların karşısında. Takım puan kaybetmiş yada yenilmiş işler berbat, adam ortada yok. Popüler birisi ile foto mu çektirilecek, hooop birden ortaya çıkar adam kameranın içinde, bu nasıl bir G. Saray vizyonudur be. Resmen kendi PR'' ını yapıyor yıllardır.

7
0
yanıtYanıtla
Kenan:

Fotoğraf çekimi oldumu kayıp abdurrahim ortaya çıkıyor takım rezil bunlar nelerden medet umuyor melo itinden komedi

5
1
yanıtYanıtla
Misafir:

bu abdurrahim yalakasına birileri ciddiyeti anlatmalı. melo itinin bir yerlerine sarılacak kadar gs yöneticiliği ayağa düşürülmemeli. aynı şeyi falcao transferinde yapıp bir çok eleştri aldı. hala aynı çocukça ve ciddiyetten uzak hareketler. 5 yaşındaki çocuğun zeka seviyesinde.

4
0
yanıtYanıtla
N E:

Plaket verdikleri adama bakya gittigi yerden kovulur burda plaket ver

3
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ha ha cok guzel bir pilakat daha verin ugur getirdiler sizlere ha ha

2
1
yanıtYanıtla
Recep:

Civcivler in sonu maglubiyet

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title