Haberler

Felipe Melo, Galatasaraylı Yöneticiyi Aradı: Beni 6 Aylığına Alın

Güncelleme:

Galatasaray'da forma giydiği dönemde gösterdiği performansla taraftarın beğenisini kazanan Felipe Melo, Abdurrahim Albayrak'ı arayarak "6 aylığına imza atmaya hazırım." dedi.

Galatasaray, Ocak ayında takımı güçlendirmeyi planlıyor. Sarı kırmızılılar mali yapısını zorlamadan takıma direkt katkı yapacak isimlerle görüşürken gündeme sürpriz bir isim geldi.

Brezilya Ligi'nde Palmeiras ile şampiyonluk yaşayan 35 yaşındaki Felipe Melo'yu bedelsiz olarak kadrosuna katma şansı olan sarı kırmızılıların tecrübeli oyuncuyla sezon sonuna kadar sözleşme yapmayı gündemine aldığı aktarıldı.

MELO İMZAYA HAZIR

2019 yılının Aralık ayında Palmeiras ile sözleşmesi sona erecek olan oyuncunun da Galatasaray'da kısa süreli de olsa oynama fikrine sıcak baktığı belirtildi. Tecrübeli futbolcunun konuyla ilgili olarak Galatasaray'ın futboldan sorumlu yöneticisi Abdürrahim Albayrak'ı da bilgilendirdiği öne sürüldü.

ALBAYRAK'TAN DİKKAT ÇEKEN BEĞENİ

Galatasaray'ın futboldan sorumlu yöneticisi Abdürrahim Albayrak, Felipe Melo'nun tekrar sarı kırmızılıların gündemine geldiği bu günlerde sürpriz bir hamle yaptı. Albayrak, sosyal medya hesabından bir taraftarın 'Yuna geri dön Melo' paylaşımını beğendi.

Felipe Melo, bu sezon Palmeiras formasıyla 37 resmi maçta forma giydi. Brezilyalı orta saha oyuncusu bu maçlarda 2 gol attı 1 de asist yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Felipe Melo Palmeiras Spor Haberler

500

Yorumlar (29)

ünal:

alır alır merak etme terim denen egolu sülük gassarayın parasını harcar seni yine alır. nasılsa parayı taraftar ödüyor terim saçıyor yiyor içiyor. egolu sülük

8
16
yanıtYanıtla
Kılıçaslan:

AH KEŞKEM, GERİ GELSE BU YÖNETİM İYİ BİR İŞ YAPMIŞ OLUR. . . . . . . . . . . . . . . . .

16
6
yanıtYanıtla
cimbomBOM ne demek?:

yanına hagi yide getirin, kesmez h. şükür falan toplayın dualarla şampiyon olursunuz yine

5
13
yanıtYanıtla
öz livurpullu:

Böyle karaktersiz futbolcular Türkiyeye sokulmamalı. senelerce ortalığı karıştırdı yetmedi hala mı aynı pislikleri yapsın istiyorsunuz. Genç futbolculara karakterli iyi insanları örnek göstermek varken bu rezil adamımı mı transfer edeceksiniz ? Yazık gerçekten.

7
10
yanıtYanıtla
ALİ KOÇ:

AŞILARI TAMSA GELEBİLİR. SIKINTI YOK. . . .

12
5
yanıtYanıtla
archibald35:

sanane lan pis cüce sen kendi toplarına bak emre volkan sen

yanıt0
yanıt1
8TAŞ F5 7:

TAMMIŞ SANA DA EN KALIN ŞIRINGASINI VURACAKMIŞ RAHAT OL

yanıt4
yanıt2
VATANDAŞ:

Gülmekten öldüm diyebilirim. :))))))

yanıt4
yanıt0
HIRBO:

MELO VE SNEIJDER 6 AYLIĞINA GELMELİ HATTA 1. 5 SENE DE OLUR TAKIMI HİÇ OLMADIĞI KADAR AYAĞA KALDIRIR TARAFTARI HAVAYA SOKAR YÖNETİM Bİ SÜRÜ HATA YAPTIN BARİ BU FIRSATI KAÇIRMA

10
4
yanıtYanıtla
jhygjh:

Evet hatta drogbayla hagide gelmeli, başada derwalli geçirmeli tabi daha ölmediyse

yanıt3
yanıt1
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title