Haberler

Feldkamp Yardım İstedi

Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, UEFA Kupası İkinci Tur (H) Grubu'nda Henüz Maç Kazanamamalarının Kendisini Çok Rahatsız Ettiğini Söyledi.

Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, UEFA Kupası İkinci Tur (H) Grubu'nda henüz maç kazanamamalarının kendisini çok rahatsız ettiğini söyledi.

Feldkamp, bugünkü antrenman sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlarken, gruptaki ilk iki maçta birer devre iyi oynadıklarını belirterek, "Bordeaux maçında oynadığımız ilk devre bizim için çok iyiydi. Aynı şekilde Helsingborg maçında oynadığımız ikinci devre de çok iyiydi. Ama bu iki iyi yarıya rağmen kazanılmış bir puanımız yok" dedi.

“Alacağımız bir galibiyetle UEFA Kupası'nda da yine doğru yola gireceğimize inanıyorum” ifadesini kullanan Alman çalıştırıcı, “Şu an ligde ve Türkiye Kupası'nda işler istediğim gibi gidiyor ama UEFA Kupası'nda da istediğimiz yola girebilmemiz için Panionios maçını almamız gerekiyor. Onu almak için de elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu.

FORVETLER, ORTA SAHAYA ÇEKİLEBİLİR

Barış'ın bu maçta oynamamasının kesinleştiğini söyleyen Feldkamp, onun dışındaki sakatların durumunun henüz net olarak belli olmadığını söyledi.

Alman teknik adam, kadrolarında bulunan 5 forvet oyuncusunun hazır durumda olduğunu da kaydederek, şöyle devam etti:

"Belki onlardan birini defansa veya orta sahaya alabiliriz. O konuda siz de bana hazırlayacağınız bir 11'le yardımcı olabilirsiniz. Eğer böyle 11'ler gelirse bir gözden geçireceğim, söz. Bana yapılabilecek her türlü yardımdan dolayı herkese teşekkür ederim, o yardımlar sizden geliyorsa onları göz önünde bulundururum. Hasan'ın durumu tam olarak belli değil, sakatlıklarda gelişmelere göre durumu değerledireceğiz. 10 kişiyle çıkmayacağız, o kesin. Forvet derken, Arda, Serkan ve Lincoln'ü kastettim. Orta sahada Hasan'ın da oynamama ihtimali var. Maçı almak için her şeyi yapacağız."

Linderoth'un oynama olasılığının bulunduğunu, bu futbolcuda olumlu gelişmeler kaydedildiğini anlatan Feldkamp, sakatlıkların çokluğunun sıkıntı yaratıp yaratmadığı şeklindeki bir soruyu da şöyle yanıtladı:

"Futbolda sakatlık her zaman var, böyle bir durumla karşı karşıyayız. Bu da futbolun bir parçası. Bu tür sorunlar olduğu sürece bazı futbolcular için bu hep yeni bir şans. Mehmet Topal, Uğur ve Serkan bu şansları iyi değerlendirdi. Takımdaki futbolcuların görevi, ellerine geçirdiği şansları en iyi şekilde değerlendirmektir. Oyuncularımız da bunu şimdiye kadar en iyi şekilde yaptı."

"LINCOLN, ALMANYA'DAKİNDEN DAHA FAZLA OYNUYOR"

Feldkamp, bir basın mensubunun, “Lincoln'ün sezon başı oynadığı futbol ile şu anda oynadığı futbol arasında fark var mı?” şeklindeki bir sorusunu yanıtlamaktan kaçındı.

Feldkamp, bu soru karşısında, “Almanya'da oynadığı futbola göre büyük fark var. Almanya'da oynadığından daha fazla oynuyor burada. Ümit ediyorum ki, sakatlık olmadan oynamaya devam eder” demekle yetindi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title