Haberler

Feldkamp, UEFA Kupası'nda Yer Aldıkları Grubu Değerlendirdi

Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, UEFA Kupası'nda Yer Aldıkları Grubu Birinci Bitirmeyi İstediklerini, Ancak Bunun Tamamen Bir Dilek Olduğunu Belirterek, "Şimdiden Grubu Birinci Bitireceğimizi Söyleyemem. Rakiplerimizi Tanımadan Böyle Bir Açıklama Yapmak Biraz Kendimizi Büyük Görmek Anlamına Gelir" Dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, UEFA Kupası'nda yer aldıkları grubu birinci bitirmeyi istediklerini, ancak bunun tamamen bir dilek olduğunu belirterek, "Şimdiden grubu birinci bitireceğimizi söyleyemem. Rakiplerimizi tanımadan böyle bir açıklama yapmak biraz kendimizi büyük görmek anlamına gelir" dedi.

Teknik Direktör Karl Heinz Feldkamp, sabah yapılan antrenman sonrası sarı-kırmızılı takımın UEFA Kupası'nda H Grubu'nda eşleştiği rakiplerini değerlendirdi. UEFA Kupası'nda yer aldıkları grubu şimdiden birinci bitireceklerini söyleyemeyeceğini ifade eden Feldkamp, "Etraftan aldığım duyumlara göre şimdiden gruptan çıktığımız söyleniyor. Biz de o seslere kulak vereceğiz. Ancak şimdiden grubu birinci bitireceğimizi söyleyemem. Rakiplerimizi daha tam olarak tanımıyoruz, onların puan cetvelindeki yerlerini

biliyoruz, ancak oyun güçlerini

bilmiyoruz. Rakiplerimizin oyun gücünü bilmeden böyle bir açıklamada bulunmak kendimizi büyük görmek anlamına gelir. Grubu birinci bitirmek tamamen bir dilek. Bu sadece bizim için değil, diğer takımlar da grubu birinci bitirmeyi hedefliyor. Her şey olabilir. Panionios'un başında bir Alman teknik adam var. Onu çok iyi tanıyorum, iyi bir teknik direktör olduğunu biliyorum. Futbolculuğu döneminde oyuncumdu. Bu sene sözleşmesini uzattılar, bu da iyi şeyler yaptığını gösteriyor" dedi.

UEFA Kupası'nda iyi sonuçlar almak istediklerini söyleyen Alman teknik adam, "UEFA Kupası'nda başarılı olmak istiyorsak, ligde önümüzdeki Ankaraspor maçını kazanmamız lazım. Bu maçı kazanmak, UEFA Kupası'na iyi bir başlangıç yapabilmemiz için bize güç katacaktır. Grubumuzda Alman takımının olmaması da bizim için olumlu" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın UEFA Kupası'nda grupta ilk maçta deplasmanda karşılaşacağı Fransız temsilcisi Bordeaux'a geçen sene Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde yenildiğinin hatırlatılması üzerine Feldkamp, "Galatasaray, geçen sene Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde Bordeaux'a yenilmiş. Ama bu sezon yeni bir takımımız var. Geçen sene kaybetmişsek bu sene de kaybedeceğiz anlamına gelmiyor. Bu sene daha değişik bir sonuç almayı istiyoruz" diye konuştu.

Sarı-kırmızılı takımın bu sezon birçok kulvarda mücadele edeceğini, bu nedenle futbolcuların tüm enerjilerini sadece işlerine harcaması gerektiğini belirten Feldkamp, "Süper Lig, UEFA Kupası ve Fortis Türkiye Kupası kulvarlarının içerisine milli takımları da eklemek lazım. Çünkü milli takımlarda oynayan oyuncularımız var. Bütün bu kulvarda başarılı olmamız için futbolcuların ligin ilk yarısının sonuna kadar özel yaşantılarının olmaması ve bütün enerjilerini işlerine harcamaları gerekiyor" dedi.

(İY-İY-ÖZ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title