Haberler

Feldkamp Türkiye'den Ayrıldı

Galatasaray Eski Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, Eşi Helma Feldkamp ile Birlikte Türkiye'den Ayrıldı.

Galatasaray eski Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, eşi Helma Feldkamp ile birlikte Türkiye'den ayrıldı.

Türk Hava Yolları'nın (THY) tarifeli uçağıyla Almanya'ya gitmek üzere öğle saatlerinde Atatürk Havalimanı'na gelen Karl Heinz Feldkamp, Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin tarafından çiçeklerle uğurlandı. Uğurlama sırasında Helma Feldkamp'ın gözyaşlarını tutamadığı görüldü. Havalimanında basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Feldkamp, Galatasaray'dan ayrılmasının her iki taraf için de sürpriz olduğunu belirterek, "Karşılıklı konuşarak ve anlaşarak ayrıldık" dedi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat ile kendisi arasında gayet güzel bir ortam olduğunu ve bir sıkıntının olmadığını, ancak aralarında uyuşamadıkları bazı düşüncelerin bulunduğunu kaydeden Feldkamp, "Uyuşamayacağımızı anladık, o yüzden bu ayrılık oldu. Çok içtenlikle ve inanarak söylemek istediğim bir şey var. Çok çalıştık, şu ana kadar çok güzel şeyler yaptık. Umarım, bunun sonunda Galatasaray'ı şampiyon olarak görmek istiyorum. En içten dileklerimden birisi de bu" diye konuştu.

Basın mensuplarının takımdan ayrılmasına neden olan fikir ayrılıklarını sorması üzerine Feldkamp, "Düşüncelerimiz farklıydı, bütün olay bu. Ben Galatasaray'a her zaman hizmet için hazır olacağım. Mukavelem olmasına gerek kalmadan her zaman Galatasaray için çalışırım" ifadelerini kullandı.

Feldkamp, Sarı-kırmızılıların ligin son haftasında Gençlerbirliği Oftaşspor ile oynayacağı maçta Türkiye'ye gelip gelmeyeceği yönündeki bir soruya, "Hayır" cevabını verdi.

Bir gazetecinin "Ligin bitimine 5 hafta kalmıştı. Görevinize danışman olarak devam edecektiniz. 5 hafta daha fikir ayrılıklarına dayanılamaz mıydı?" sorusu üzerine Feldkamp, "Hayır" dedi.

Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin ise, yaptığı hizmetlerden dolayı Feldkamp'a teşekkür ederken, sezon sonuna kadar mevcut teknik heyetle yollarına devam edeceklerini belirterek, "Ankara'daki Gençlerbirliği maçında çok olumlu mesajlar gördük. Umarım lig sonuna kadar bu devam eder. Biz bu ekibe inanıyoruz. Zaten olayın lokomotifi de futbolcu arkadaşlar. Onlar da kenetlenmiş durumda. İki kulvarda da başarılı olacağız" diye konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ile ilgili bir soru üzerine Sezgin, "Gerekli açıklamayı Abdullah Avcı yaptı. Geriye dönüp bakmanın bizim için fazla yararlı olacağı kanısında değilim. İleriye bakmamız ve hedeflere nasıl ulaşırız düşüncesi içindeyiz" ifadelerini kullandı.

Adnan Sezgin, gelecek seneki teknik heyeti oluşturma çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü de sözlerine ekledi.

Bu arada, havalimanına gelen Galatasaray eski Yardımcı Antrenörü Ahmet Akçan da Feldkamp'ı uğurladı.

(TC-KÇ-CC-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title