Haberler

Feldkamp Türkiye'den Ayrıldı

Galatasaray'ın Eski Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, Türk Hava Yolları'nın (THY) Tarifeli Uçağıyla Türkiye'den Ayrıldı.

Galatasaray'ın eski teknik direktörü Karl Heinz Feldkamp, Türk Hava Yolları'nın (THY) tarifeli uçağıyla Türkiye'den ayrıldı.

Eşi Helma Feldkamp ile birlikte Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'ne gelen Feldkamp, burada Galatasaray Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin tarafından çiçeklerle uğurlandı.

Feldkamp, burada basın mensuplarına yaptığı açıklamada, bu ayrılığın her iki taraf için de aslında sürpriz olduğunu belirterek, iki tarafın da konuşarak ve anlaşarak bu ayrılığı gerçekleştirdiğini kaydetti.

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat ile kendisi arasında gayet güzel bir ortam olduğunu ve bir sıkıntının olmadığını dile getiren Feldkamp, herhangi bir hukuki sorunun da yaşanmadığını ve görüşmelerinin devam edeceğini belirtti.

''Ancak aramızda uyuşamadığımız bazı düşünceler vardı'' diyen Feldkamp ''Uyuşamayacağımızı anladık, o yüzden bu ayrılık oldu. Çok içtenlikle ve inanarak söylemek istediğim bir şey var. Çok çalıştık, şu ana kadar çok güzel şeyler yaptık'' dedi.

Galatasaray Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin de Karl Heinz Feldkamp'ı uğurladıktan sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Sezgin, bir gazetecinin, ''Sayın Kalli'yi uğurladınız, öncelikle bu ayrılık nasıl gerçekleşti'' sorusu üzerine, ''Profesyonel yaklaşım bir tarafa, Feldkamp bizim dostumuzdu. Nasıl hava alanına geldiğinde karşıladıysak, geleneklerimize uygun şekilde giderken de uğurlamayı borç bildik. Kendisine yaptığı hizmetlerden ve çabalardan dolayı teşekkür ederiz'' dedi.

Kaynak: AA / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title