Haberler

Feldkamp Soruları Yanıtladı

Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, 'Bazı Takımların 2-3 Senede Yaptıklarını, Bizim 8-9 Ayda Yapmamız Bekleniyor' Dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, ''Bazı takımların 2-3 senede yaptıklarını, bizim 8-9 ayda yapmamız bekleniyor'' dedi.

Alman teknik adam, sarı-kırmızılı futbol takımının bugün gerçekleştirdiği antrenman sırasında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Feldkamp, ''Bu hafta kadroda değişiklik yapacak mısınız'' şeklindeki bir soru üzerine şunları kaydetti:

''Yaptığımız antrenman maçı gayet iyi oldu. Hepsinin durumu iyi. Az önce takımıma da söyledim, şu anda şampiyonluk şansımız diğer takımlardan az değil. Ligde 4. veya 5. olmuş olsak, ligden kopmuş olsak, bundan sonra yapacağımız çok şey kalmaz ama mücadelemize devam edeceğiz. Ortaya koyduğumuz performansla bu beklentileri biz kendimiz oluşturduk, şampiyonluk bekleniyor. O yüzden o beklentileri yerine getirmek istiyoruz. Tabii ki bazı eksiklerimiz var. Bazı takımların 2-3 senede yaptıklarını, bizim 8-9 ayda yapmamız bekleniyor. Biz de bunları yapmak istiyoruz, onun için buradayız. Hem ligi, hem de kupayı kazanmak, beklentileri yerine getirmek istiyoruz.''

Karl Heinz Feldkamp, ezeli rakipleri Fenerbahçe'nin bu akşam oynayacağı Chelsea maçıyla ilgili bir soru üzerine de şunları kaydetti:

''Fenerbahçe-Chelsea maçıyla ilgili kamuoyuna yorum yapmak benim görevim değil. Bunu değişik yere çekmeyin. Bir Türk takımının Avrupa kupasında buraya geliyor olması beni her zaman memnun eder. Türk takımlarının bu seviyelere çıkması herkesin değerini artırır, ülkenin, sadece teknik direktör olarak bizim değil, gazetecilerin de değerini de artırır.''

Kaynak: AA / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title