Haberler

Feldkamp'ın Basın Toplantısı

Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, UEFA Kupası'nda yollarına devam etmeleri için Panionios maçının son şansları olduğunu belirterek, "Yarınki maçı kazanmalıyız. Bunun için de ofansif bir futbol oynayacağız" dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, Panionios Stadı'nda yapılan antrenman öncesi düzenlediği basın toplantısında gazetecilerin sorularını cevapladı. Panionios maçını kazanmaları gerektiğini belirten Alman teknik adam Feldkamp, "Uluslararası seviyede yolumuza devam edebilmemiz için yarın oynayacağımız Panionios maçı bizim için son şans. Haziran ayında göreve geldiğimde Avrupa Kupası hariç koyduğumuz hedeflerin tamamına ulaştığımızı düşünüyorum. Yarınki maçı kazandığımız takdirde sahamızda

Austria Wien ile oynayacağımız maçta alacağımız galibiyetle Avrupa'da yolumuza devam etme fırsatımız olacak. Panionios maçını kazanmalıyız, bunun için de ofansif bir futbol oynayacağız" ifadelerini kullandı.

Hafta sonu ligde deplasmanda Trabzonspor karşısında aldıkları galibiyetin takımı olumlu etkilediğini dile getiren Feldkamp, "Bu galibiyetin ardından tamamen bu maça konsantre olduk. Son deplasman maçında ligde aldığımız galibiyetin bir benzerini burada da almayı istiyoruz. Kadromda 5 forvet oyuncusu var. Yarınki maçta bu oyuncular arasından bir tercih yapacağım" dedi.

Panionios'un 3 maçını izlediğini, Yunan takımının teknik yönden iyi bir takım olduğunu belirten Feldkamp, "Yunanistan'ın futbol anlaşışı bizim futbol anlayışımıza uygun. Yarın sahada çok yabancı bir anlayışla karşılaşmayacağız. Rakibin bizi korkutan futbolcuları yok, ama saygı duyulacak kadar iyi futbolcuları var" diyerek sözlerini noktaladı.

(İY-İY-ÖK-D)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title