Haberler

Feldkamp'ın Basın Toplantısı

Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, Devre Arasında Yapılacak Transferlerle İlgili Görüşlerini Kulüp Yönetimiyle Paylaştığını Söyleyerek, "Ara Transferde Oyuncu Alınacağına İnanıyorum. Takıma Uyum Sağlamaları Adına Şimdiden 4 Futbolcunun Aramıza Katılmış Olmasını, Beraber Çalışmamızı İsterdim" Dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, devre arasında yapılacak transferlerle ilgili görüşlerini kulüp yönetimiyle paylaştığını söyleyerek, "Ara transferde oyuncu alınacağına inanıyorum. Takıma uyum sağlamaları adına şimdiden 4 futbolcunun aramıza katılmış olmasını, beraber çalışmamızı isterdim" dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenledi. Devre arasında yapılacak transferlerle ilgili görüşlerini kulüp yönetimiyle paylaştığını söyleyen Teknik Direktör Karl Heinz Feldkamp, "Okan'ın takımla bizimle beraber çalışması bize keyif verdi. Ocak sonunda devre arası transfer dönemi sona eriyor. Takıma uyum sağlamaları adına şimdiden 4 futbolcunun aramıza katılmış olmasını, beraber çalışmamızı isterdim. Transferle ilgili görüşlerimi

yönetimle paylaştım. Hangi mevkilere transfer istediğimi, bizim bırakabileceğimiz futbolcularla ilgili düşüncelerimi biliyorlar. Onlarla bu görüşlerimi, sakat futbolcuların eksikliğinden değil, üst düzeyde bir takımın oluşturulması adına paylaştım. Ara transferde oyuncu alınacağına inanıyorum. Yönetim, bana transfer yapılmayacağı konusunda bir şey söylemedi" diye konuştu.

Sezon sonunda puan cetvelinin başında olmak istediklerini söyleyen Alman teknik adam, "Ligde Sivasspor ile Fenerbahçe'nin 1 puan gerisinde ve Beşiktaş'ın da 2 puan önündeyiz. En iyi averaja sahip olan takım biziz. Sezon sonunda puan cetvelinin başında olmak istiyoruz" ifadelerini kullandı. Tecrübeli futbolcu Hasan Şaş'ı Çaykur Rizespor maçının kadrosuna almadığını, bu kararında Hasan Şaş'ın Club Brugge ile oynanan özel maçta rakip takım oyuncusu ve hakemle girdiği tartışmanın da etkiliği olduğunu

söyleyen Feldkamp, kadroya almama kararının sadece yarınki karşılaşma için alındığını, Hasan'a ihtiyaç duyduğu zaman kendisinin yine takımdaki yerini alacağını söyledi.

Arjantinli futbolcu Carrusca'nın ise yarınki maçın kadrosunda yer alacağını ifade eden Alman teknik adam, Carrusca'nın son dönemde iyi çalıştığını ve iyi çalışmasının karşılığını verdiğini kaydetti. Feldkamp, Çaykur Rizespor karşısına hafta içinde oynadıkları Club Brugge maçına benzer bir kadroyla çıkacaklarını dile getirdi.

Gol atma konusunda sıkıntı yaşadıklarını, bunu aşmak için biraz zamana ihtiyaçlarını olduğunu söyleyen Feldkamp, "Gol atma sadece forvet oyuncularını ilgilendirmiyor. Bu, takımın tamamını ilgilendiren bir konu. Biraz daha zamana ihtiyacımız var. İlk yarıda oynadığımız maçlarda orta sahadan, geriden gelen oyuncuların bol miktarda attığı şutlar vardı. Onlarda da bir azalma oldu. Bütün bunları o seviyeye getirme arzusundayız" ifadelerini kullandı.

Kulüp Doktoru Murat Çevik ise, sakat futbolcuların durumları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

(İY-İY-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title