Haberler

Feldkamp: "Bu Skordan Memnun Olmamam Gerekiyor"

Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, Fenerbahçe ile Yaptıkları Fortis Türkiye Kupası Çeyrek Final Mücadelesinin İkinci Yarısını İzledikten Sonra Skordan Memnun Kalmadığını Söyledi.

Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, Fenerbahçe ile yaptıkları Fortis Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesinin ikinci yarısını izledikten sonra skordan memnun kalmadığını söyledi.

Feldkamp, bu maçı kazanmalarının gerektiğini dile getirerek, ''Maçtan önce bana '0-0'a memnun kalır mısınız?' deseydiniz memnun kalırdım ama gidişatı gördükten sonra memnun olamam'' dedi.

Türkiye için iyi bir maç olduğunu düşündüğünü anlatan Alman teknik adam, iki takımın da ilk dakikadan son dakikaya dek yüksek tempoda oynadıklarını belirtti.

Fenerbahçe'nin deplasmanda da iyi bir takım olduğunun altını çizen Feldkamp, "Henüz işimiz henüz bitmedi. Lig maçında berabere kalsak daha memnun olurdum. Kupada 1 maç daha bulunması nedeniyle birşey diyemeyeceğim" diye konuştu.

Transferle ilgili soruları yanıtlamak istemeyen Feldkamp, ''Bugün transfer konuşmayalım, çünkü transfer zamanı biraz daha uzayabilir'' dedi.

Alman çalıştırıcı, Carrusca'nın durumunun sorulması üzerine de, ''7 Şubat'ta basın toplantısı olacak. Hepsi sözleşmeli futbolcular ve ben istesem de gitmeyebilirler'' diye konuştu.

Feldkamp, kadro dışı bırakılan Sabri için ise ilginç bir açıklama yaptı. Alman çalıştırıcı, Sabri'yi, onun yerinde oynayan futbolcuların daha iyi performans gösterdiği için kadroya almadığını kaydetti. Feldkamp, ''Sağda oynayan Mehmet Güven, Uğur ve Barış ondan daha iyi performans gösteriyor. Kendisi bunun farkına varmadığı için kadroda yok. Diğerleri daha iyi oynuyor. Serkan da şu anda 3-4 maç orada oynadı ve iyi performans gösteriyor. Bu kadro dışı kalmak tamamıyla performansla ilgili'' diye konuştu.

Hakan Şükür'ün oyundan alınışına memnun kalmadığının hatırlatılması üzerine Feldkamp, bu futbolcuyu maçta çok koşup yorulduğu için aldığını anlattı.

Feldkamp, özellikle milli oyuncuların şubat ayında çok sayıda maç yapacak olmalarından yakınarak, ''3 Mart tarihine kadar örneğin Servet 9 maç oynayacak. UEFA, kupa, lig ve milli maçlarda yer alacak oyuncular bu tempoyu nasıl kaldıracak?'' diye sordu.

Alman çalıştırıcı, UEFA Kupası 3. turundaki rakipleri Bayer 04 Leverkusen'in temsilcilerinin de maçı izlediklerini söyledi.

Galatasaray, Turkcell Süper Lig'de gelecek hafta Vestel Manisaspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına yarın sabahki antrenmanla ara vermeden başlayacak.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title