Haberler

Feldkamp: "Bu Cevizi Burada Kırarız"

Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, Yarın Oynanacak Bayer 04 Leverkusen Maçında Gol Atacaklarına İnandığını Söyleyerek, 'Bu Cevizi Burada Kırarız' Dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, yarın oynanacak Bayer 04 Leverkusen maçında gol atacaklarına inandığını söyleyerek, ''Bu cevizi burada kırarız'' dedi.

Feldkamp, Bayer 04 Leverkusen ile yarın yapacakları UEFA Kupası 3. tur rövanş maçı nedeniyle bu akşam basın toplantısı düzenledi.

İstanbul'da oynanan maçın değerlendirmesini yapan Feldkamp, ''Güzel bir maç oldu. Taraftarımız gol yoktu diye düşünebilir. Gol pozisyonları bulamıyorsanız, onları değerlendiremiyorsanız tabii ki üzülürsünüz. Biz, onları üretmiştik ama değerlendiremedik. Bundan dolayı tabii ki bende de bir üzüntü oldu. İstanbul'daki pozisyonları burada yakalarsak inanıyorum ki evimizde atamadığımız golleri burada atabiliriz'' dedi.

Almanya'ya 20 kişilik bir kadro ile geldiklerini belirten Feldkamp, şunları söyledi:

''Sağlıklı olan her futbolcumuz aramızda. Konya maçında sakatlanan Uğur'un yerini doldurmamız lazım. Şu an kimi oynatacağım belli değil. Lincoln ve Song'u oyun başında oynatmayı düşünmüyorum. Bu maçta gol atacağımıza inanıyorum. Bu cevizi burada kırarız. Doğrularımı yaptığımı düşünüyorsanız, bundan sonra da 30 yıldan beri yaptığım doğruları yapacağım. Taraftarların desteği bizim için her zaman önemlidir.''

Öte yandan Galatasaray, Bay Arena Stadı'nda yaptığı antrenmanla hazırlıklarını tamamladı.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title