Haberler

Feldkamp Bilmecesi

Galatasaray'da Bugün Yapılacak Yönetim Kurulu Toplantısına Katılacak Feldkamp'la İlgili Belirsizlik Kafaları Karıştırıyor.

Galatasaray'da bugün yapılacak yönetim kurulu toplantısına katılacak Feldkamp'la ilgili belirsizlik kafaları karıştırıyor.

Dün akşam geç saatlerde İstanbul'a gelen Karl Heinz Feldkamp (Kalli) ile Sportif A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sazgin'in iki ayrı açıklaması kafaları iyice karıştırdı. Alman teknik adam havaalanında, "G.Saray için gerekeni yapmaya geldim. Anlaşmasam burada olmazdım" şeklinde konuştu.

Adnan Sezgin ise 'hocamız' diye hitap ettiği Kalli için "Yarın yönetim kurulu toplantısına girecek ve projelerini anlatacak. Gerekli karar yönetim kurulu toplantısından sonra verilecek" dedi.

Öte yandan, Feldkamp'ın yardımcısı olmasını istediği Ahmet Akçam'ın gazetecilere "Transfer etmek istediğimiz iki gurbetçi oyuncu var. Bunları yazmanızın bir sakıncası yok" demesi şaşkınlık yarattı.

Bazı yöneticilerin yaşlı olması nedeniyle karşı çıktığı Kalli, bugün saat 17.00'de Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapılacak olan toplantıya katılacak. Feldkamp'ı istemeyen yöneticilerin toplantıya katılmayarak protesto yapacağı öğrenildi.

Bu arada Karl Heinz Feldkamp, Florya Metin Oktay Tesisleri'ne geldi. Kalli,  Ahmet Akçan'ın kullandığı bir araç ile Florya Metin Oktay Tesisleri'ne girerken, bekleyen basın mensuplarına herhangi bir açıklamada bulunmadı. Tesislerde Galatasaray Futbol AŞ. Genel Müdürü Adnan Sezgin ile bir araya gelen Alman teknik adamın elinde çeşitli dosyaların bulunması da dikkat çekti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title