Haberler

    Feghouli Geliyor!

    Galatasaray rüzgarı dinmek bilmiyor.

    Galatasaray rüzgarı dinmek bilmiyor. Portekizli genç yeteneği Bruma'yı 12.5 milyon Euro artı bonuslar karşılığında RB Leipzig takımına gönderen sarı-kırmızılılar, West Ham United'dan Sofiane Feghouli'yi kadrosuna katarak bir bomba daha patlattı.

    Igor Tudor'un takımda görmek istediği isimler arasında yer alan Feghouli, geçtiğimiz sezon başında İspanyol ekibi Valecia'dan Premier Lig takımlarından West Ham United'a transfer olmuştu. O dönemde sarı-kırmızılı takımın gündemine gelen futbolcunun transferi gerçekleşmemişti. Geçtiğimiz sezon İngiliz ekibiyle istenilen performansı sergilemeyen 27 yaşındaki kanat oyuncusuna yeniden talip olan Cimbom bu kez amacına ulaştı.

    İLK KEZ BONSERVİS ÖDENECEK

    27 yaşındaki Cezayir'li oyuncu ve kulübüyle anlaşan sarı-kırmızılıların bu transferi birkaç gün içerisinde resmi olarak açıklaması bekleniyor. Tüm kariyeri boyunca kendisine hiç bonservis bedeli ödenmeyen Sofiane Feghouli için Galatasaray'ın 4.5 Milyon Euro bonservis bedeli ödeyeceği öğrenildi.

    CEZAYİR'İ SEÇTİ

    Feghouli, yıllarca Fransa Milli Takımı'nı alt yaş kategorilerinde temsil ettikten sonra 25 Mayıs 2011'de Cezayir Futbol Federasyonu Başkanı Mohamed Raouraoua ile buluştu ve Cezayir Milli Takımı'nda forma giymeyi kabul etti. 23 Ekim 2011'de ise FIFA, futbolcu ve Cezayir'in isteğini kabul etti ve Feghouli, Cezayir Milli Takımı'nda oynamaya hak kazandı. Tecrübeli futbolcu, 68 kez milli formayı giydi ve 18 gol atıp, 16 da asist yaptı.

    2012'YE DAMGA VURDU

    Valencia'daki başarılı performansları ile adından sıkça söz ettiren Feghouli 2012 yılı performansı sebebi ile Yılın Cezayirli Futbolcusu seçilerek, Le Buteur's Algerian Ballon d'Or ve DZFoot d'Or ödüllerini kazandı.

    NASIL BİR OYUNCU?

    1.77cm boyundaki Sofiane Feghouli yüksek sürati ve tekniği ile dikkat çekiyor. Orta sahanın sağında görev yapan 27 yaşındaki yıldız, kanat forvet ve forvet arkası da oynayabiliyor. Gol yollarındaki etkinliği ile zaman zaman ileri uçta da görev yapabilen Feghouli, hücuma destek olduğu kadar savunmasına da yardımcı oluyor.

    (Fotomaç)

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Galatasaray Cezayir Bruma Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title