Haberler

Federasyonda Görev Dağılımı

Futbol Federasyonu'nun Yeni Yönetim Kurulu, Bugün Toplanarak Görev Dağılımı Yaptı.

Futbol Federasyonu'nun yeni yönetim kurulu, bugün toplanarak görev dağılımı yaptı.

Hasan Doğan başkanlığında Ceylan Intercontinental Otel'de gerçekleştirilen ve yaklaşık 4 saat süren toplantının ardından başkanvekili Lütfi Arıboğan, basın mensuplarına, alınan kararları yazılı açıklamadan okudu.

Açıklamaya göre, görev dağılımı sonunda Levent Kızıl milli takımlar sorumlusu olurken, Tuncay Karartı mali işlerden, Yunus Egemenoğlu hukuktan, Mehmet Ali Aydınlar sağlıktan, Servet Yardımcı, Arif Koşar ve Süleyman Atal tesislerden, Ufuk Özertem eğitimden, Mehmet Baykan da amatörlerden sorumlu yönetim kurulu üyesi oldu.

Öte yandan federasyon yönetim kurulu, genel sekreterliğe Metin Kazancıoğlu, eğitim dairesi direktörlüğüne de Ahmet Güvener'i getirdi.

Lütfi Arıboğan, yönetim kurulu toplantısında ayrıca, 2 karşılaşmanın hükmen galibiyetle sonuçlandırılmasına karar verildiğini söyledi.

Buna göre, 13 Şubat'ta 1-0 Güngören Belediyespor'un galibiyetiyle sonuçlanan Zeytinburnuspor-Güngören Belediyespor (TFF 2. Lig) maçı, Zeytinburnuspor'un, futbolcu Erkan Aygün'ü, sarı kart cezalısı olmasına karşın oynatması gerekçesiyle Güngören Belediyespor'un hükmen 3-0 galibiyetiyle tescil edildi. Futbolcu Erkan Aydın ile yönetici Süleyman Aygün de tedbirsiz olarak Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevkedildi.

Ayrıca, 14 Şubat'ta Cizre İlçe Stadı'nda yapılırken yarıda kalan Cizrespor-Ceyhanspor (TFF 3. Lig) maçı da Ceyhanspor'un hükmen 3-0 galibiyetiyle tescil edildi.

Bu maçın hakem ve gözlemci raporlarını inceleyen Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, 2 numaralı yardımcı hakem Osman Tüfekçi'nin, 85. dakikada Cizrespor taraftarlarının attığı taşlarla yaralanarak müsabakayı sürdüremeyecek duruma gelmesi üzerine hakem tarafından tatil edilen maçla ilgili, Futbol Müsabaka Talimatı'nın 28. maddesi (B) bendi hükümlerine göre Ceyhanspor'u 3-0 hükmen galip ilan etti. Müsabakada gösterilen sarı ve kırmızı kartların da geçerli olmasına karar verildi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title