Haberler

Fb'liler Boğaz'da Yemek Yedi

Turkcell Süper Lig'de, 12 Nisan Pazar Günü Ezeli Rakibi Galatasaray ile Karşılaşacak Fenerbahçe'de, Yönetim, Teknik Heyet ve Futbolcular Derbi Öncesi Akşam Yemeğinde Buluştu.

Turkcell Süper Lig'de, 12 Nisan Pazar günü ezeli rakibi Galatasaray ile karşılaşacak Fenerbahçe'de, yönetim, teknik heyet ve futbolcular derbi öncesi akşam yemeğinde buluştu.

Sarı-lacivertli teknik heyet ve futbolcular, kulüp başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticilerin de katılımıyla Çengelköy'deki Kordon Restaurant'ta birlikte akşam yemeği yerken, aynı zamanda Roberto Carlos'un doğum gününü de kutladı.

Gecede, bugün 36 yaşına giren Brezilyalı oyuncu Roberto Carlos'un doğum günü Alex'in salona getirdiği bir pasta ile kutlandı. Roberto Carlos, Fenerbahçe'de olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtirken, hafta sonu oynanacak maçtan sonra doğum gününü kutlayacağını ve herkesin hediyesini beraberinde getirmesini istedi.

Kulüp başkanı Yıldırım ise Roberto Carlos'a hediyesinin maçtan sonra verileceğini açıkladı.

Öte yandan, bugüne kadar düzenlenen yemek organizasyonlarında takım ve yönetimin birlikte yediği yemeklerin son derece kısa sürede tamamlandığı gözlemlenirken, bu kez tüm takım ve oyuncuların toplu olarak 2 saate yakın birlikte oturmaları dikkati çekti.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title