Haberler

Fb'de Kombine Kart Satışı 19 Haziran'da

Fenerbahçe Kulübü'nde 2009-2010 sezonunda futbol takımının iç sahada yapacağı maçları kapsayan kombine kartların genel satışına 19 Haziran Cuma günü başlanacak.

FB Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki yerlerini yeni sezonda da almak isteyen eski hak sahipleri için ayrılan süre bugün sona ererken, genel satışa çıkarılacak kombine kartların fiyatları, tribünlere göre 7 bin ile 700 lira arasında değişiyor.

Fenerbahçe Kulübü, yeni sezonda maraton üst A ve B bloklarını, yapılan yeni düzenlemeyle ''Taraftar Blokları'' adı altında coşkulu seyirciler için ayırırken, geçen sezon maçları buradan izleyen taraftarlar, yeni yerlerini seçmek, öncelik haklarını korumak ve bu haklarını kullanmak için 16-17 Haziran tarihlerinde stada bekleniyor.

Kombine biletlerin satışında, kredi kartlarına 8 taksit, faturalı Fenercell hattı bulunan, Denizbank, Vakıfbank, Garanti Bankası ve Yapı ve Kredi Bankası müşterilerine ise artı 4 taksit olanağı daha sunulacak.

Kaynak: AA / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title