Haberler

Fazıl Say'ın Sitesi Mesajlar Nedeniyle Kapalı

Piyanist ve Besteci Fazıl Say'ın Bir Alman Gazetesine Yaptığı Açıklamaların Ardından Gelen Hakaret İçerikli Mesajlar Nedeniyle "Www.fazilsay.net" Adresindeki İnternet Sitesi Kapalı Bulunuyor.

Piyanist ve besteci Fazıl Say'ın bir Alman gazetesine yaptığı açıklamaların ardından gelen hakaret içerikli mesajlar nedeniyle "www.fazilsay.net" adresindeki internet sitesi kapalı bulunuyor.

Sanatçının biyografisi, çalışmaları, albümleri ve konser takviminin yer aldığı resmi internet sitesine, Say'ın Süddeutsche Zeitung gazetesine verdiği demecin ardından hakaret içerikli mesajlar ulaştı.

Bu mesajların artması nedeniyle site kapanırken, yurt dışındaki bir şirket tarafından hazırlanan sitedeki aksaklığın giderilmesi için uğraşıldığı, hafta başından itibaren internet sitesinin açılabileceği ifade edildi.

Bu arada, Fazıl Say'ın facebook üzerinde hayranlarıyla buluştuğu sayfada bulunan yazışma duvarı da hakaret içeren mesajlar nedeniyle kapatıldı. S

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title