Haberler

Fazıl İlişkisini Anlattı

Fazıl Say, Japonya'nın Ünlü Sinema Sanatçısı Tomoko Yamaguchi ile Aşk Yaşadığını Doğruladı.

FAZIL SAY, JAPONYA'NIN ÜNLÜ SİNEMA SANATÇISI TOMOKO YAMAGUCHİ İLE AŞK YAŞADIĞINI DOĞRULADI.

Japon oyuncu Tomoko Yamaguchi ile aşk yaşayan ünlü piyanist Fazıl Say, 'Her şey çok güzel gidiyor, bir önceki ilişkimde yaşadıklarım bana ders oldu' diyerek eski sevgilisi Hande Ataizi'ye laf attı.

Beş ay önce Hande Ataizi'den ayrılan ünlü piyanist Fazıl Say, Japonya'da daha çok TV dizileriyle ünlenen Tomoko Yamaguchi ile aşk yaşadığını doğruladı. Japonya'daki konseri sırasında tanıştığı Yamaguchi ile güzel bir ilişki yaşadığını belirten Say, 'Tomoko ile birlikteliğim doğrudur. Şimdilik her şey yolunda gidiyor. Güzel bir birlikteliğimiz var. Bir önceki ilişkimde yaşadıklarım bana ders oldu. Dolayısıyla bu konularda artık fazla konuşmayacağım' dedi. Yarından itibaren 25 gün sürecek yeni bir konser maratonuna başlayacağını söyleyen Fazıl Say, Tomoko Yamaguchi'nin de belirli noktalarda kendisine eşlik edeceğini dile getirdi. Geçtiğimiz ay Güney Afrika'da konser veren Say, buraya kızı Kumdu ile gittiğini belirterek, 'Afrika konserlerimde bana kızım eşlik etti. Kendisiyle safari yaptık. Yani söyleyeceğim şu ki, hayatımda her şey çok güzel' şeklinde konuştu.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title