Haberler

    Faul Yok, Penaltı Var!

    Vodafone Park'ta Beşiktaş ile Çaykur Rizespor arasında oynanan maça VAR kararları damgasını vurdu. Karadeniz ekibi, Orhan Ovacıklı'ya çıkan direkt kırmızı kart nedeniyle henüz 10. dakikada 10 kişi kaldı. Orhan, Gökhan Töre'nin bileğine kayarak müdahalede bulunurken hakem Bülent Yıldırım faul verdi. Ancak Yıldırım, VAR hakemi Cüneyt Çakır'dan gelen uyarı sonrası pozisyonu ekrandan izledi ve Orhan'ı kırmızıyla saha dışına yolladı.

    Rize'nin 49'da attığı gol büyük tartışmaya yol açtı. Vedat Muric kornerde Roco'ya açık bir faul yaparken meşin yuvarlak Şilili stoperin kafasına çarparak ağlara gitti. Hakem Yıldırım, Cüneyt Çakır'la yaptığı görüşmenin ardından gol kararı verdi. Yıldırım'ın pozisyonu izlemek için ekran başına gitmemesi büyük tepki çekti.

    Müsabakanın 58. dakikasında ise Saadane ceza sahasında Love'u indirirken, Bülent Yıldırım pozisyonu devam ettirdi. Yıldırım, VAR uyarısı ardından pozisyonu izledi ve penaltı noktasını gösterdi. Penaltıya neden olan faulü için Saadane'ye sarı kart çıkaran Bülent Yıldırım, Quaresma'nın kaçırdığı atıştan sonra eliyle göğü gösteren Rizeli stoperi ikinci sarıdan kırmızıyla oyundan attı.

    ]

    Kaynak: Skorer / Spor

    Bülent Yıldırım Vodafone Park Beşiktaş Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title