Haberler

Faturası Ağır Oldu

Güncelleme:

Kafkas: Çekişmeli ve zevkli bir mücadele oldu. Şok bir golle başladık. Daha sonra öne geçmemize rağmen basit goller yedik ve faturası bize ağır oldu.

Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman Trabzonspor galibiyetini değerlendirdi. Karaman şunları söyledi:

"Önemli bir 3 puan aldık. Oyunun başında çok güzel golle skor avantajıyla başladık. Bundan sonraki dakikalarda oyun stratejisini lehimize beklerken mağlup durumuna düştük. Bunun analizini iyi yapmalıyız. Görüntü olarak iyi değildik. Ama ondan sonra kendi taraftarımızın önünde 2-2 ve 3-2'yi yakalamak futbolcularımın adına alkışlanacak bir oyun. Maçtan önce bunları düşündüm. Galip duruma geçtiğimiz zaman bizim hamlemiz Trabzonspor takımının dışarıda bekleyen futbolcularına karşı nasıl bir hamle yaparız diye. Pinto, Ferhat, Basser gibi oyuncularımız yoktu. Dışarıdaki oyuncular hazır oyuncular ama zaman zaman bireysel yetenek önemli oluyor. 4'üncü golü atsak daha rahat bir maç çıkarabilirdik. İkinci yarı tamamen rakibimizin hamlesini kontrol eden bir takım görüntüsü verdik. Galibiyeti hak ettiğimizi düşünüyorum. Ligdeki stratejisi açısından son derece önemli bir karşılaşmaydı. Teknik adamlar açısından hem de futbolcular açısından gergin bir maç oldu. 5 gol var. İki takımı da tebrik ediyorum. Takım olarak hatalarımız vardı. Ders çıkarmalıyız. "

Teknik Direktör Karaman, kaleci Carson'ın yerine Harun'u düşünüp düşünmediği yönündeki soruya ise, "Çok şey düşünüyorum ama içimde kalsın" cevabını verdi.

"Hakemi nasıl buldunuz?" sorusuna ise Karaman, "Ben maçların hakemlerinden yakınmalarım eğer birileri hakeme baskı uyguluyorsa. Baskıdan korkup farklı düdük çalıyorsa bunu eleştiririm. Benim eleştirim o yöndeydi. Fenerbahçe maçında hakemin hatalı tutumlarını eleştirmedim. Devre arasındaki baskıyı eleştirdim" dedi.

TRABZONSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ TOLUNAY KAFKAS: "FATURASI AĞIR OLDU"

Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas deplasmanda aldıkları mağlubiyetle ilgili şunları söyledi:

"Çekişmeli ve zevkli bir mücadele oldu. Şok bir golle başladık. Daha sonra öne geçmemize rağmen basit goller yedik ve faturası bize ağır oldu. İçinde bulunduğumuz durum zaman zaman bizim gibi camiaların da içine düşeceği durum. Antalyaspor maçı bizim için çok önemli hale geldi. Önümüzdeki maçlar çok kolay geçmeyecek."

Hakemlerle ilgili soruya Kafkas, "Türkiye'deki adalet sistemi örümcek ağına benziyor. Güçlü olan delip geçiyor zayıf olanı sarmalıyor" dedi.

EK-FK(CE/AÖ) - Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Hikmet Karaman Tolunay Kafkas Trabzonspor Bursaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title