Haberler

Ordu'da sporculara malzeme desteği

Güncelleme:

Gençlik ve Spor Bakanlığınca gönderilen spor malzemeleri, Ordu'nun Fatsa ilçesinde sporculara dağıtıldı.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, ilçede ücretsiz devam eden tekvando, güreş, judo, Basketbol, okçuluk ve atletizm kurslarına katılan sporculara, il müdürlüğü tarafından spor malzemeleri teslim edildi.

İki bin sporcunun kullanması için eşofman, güreş mayosu ve ayakkabısı, basketbol topu, slalom takımı, antrenman merdiveni, atlama ipi, safeguard, darbe yastığı, açık pu kask, camlı pu kask, çekme lastiği, raket ellik, başlangıç yayı, ok ve top taşıma filesinden oluşan malzemelerin, ilçe müdürlüğü spor salonlarında antrenör ve sporculara verildi.

Açıklamada değerlendirmesine yer verilen Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, gençlerin daha güzel spor malzemeleri ile spor yapmalarını hedeflediklerini belirtti.

Genç, gençlerin daha sağlıklı yetişmelerine yardımcı olmak, içlerindeki yeteneği ortaya çıkarmak için ellerinden gelen tüm çabayı gösterdiklerini vurgulayarak, "Bu kapsamda sporcularımızın antrenmanlarda kullanacakları spor malzemelerini teslim ettik. Destekleri için başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na, Valimiz Sayın Tuncay Sonel'e yavrularımız adına teşekkür ederim." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA / Spor

basketbol Fatsa Ordu Haberler

Bakmadan Geçme

Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title