Haberler

Fatsa'da Öğrencilere Meslek Semineri

Ordu'nun Fatsa ilçesinde Meslek Tanıtım Günleri programı kapsamında İŞKUR, Ordu Üniversitesi ve Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün beraber yürüttüğü projede eğitim görevlileri öğrencilerle bir araya gelerek meslekleri ile ilgili bilgiler aktardılar.

İlk program Atatürk Denizcilik Meslek Lisesinde gerçekleşti. Öğrencilere eğitim görevlileri meslekleri ile ilgili tanıtım yaptılar ve brifing verdiler. İlçedeki liselerde bu meslek kariyeri günlerini yaparak öğrencilere ileriki hayatlarında meslek tercihleri yapmaları konusunda yardımcı olduklarını belirten Fatsa İŞKUR Müdürü Mehmet Cem Kuru, "Meslek tercihleri konusunda öğrencilerimize bilgiler aktarıyoruz. Bu konuda hassas davranıyor ve meslekleri kendilerine görsel bir şekilde tanıtıyoruz. Gençlerimize rol model oluşturabilecek kişileri konferansa getirerek çalışmalarımızı yapıyoruz. Kendi insanımızın istedikten sonra neler yapabileceğine gösterebilmek, meslek tercihleri yaparken hangi konulara dikkat etmeleri konusunda bilgiler aktarıyoruz öğrencilerimize. Okullarımıza meslek tanıtımı standı kurup broşür dağıttığımızda çok etkili olamasak da rol modelleri direk canlı görünce öğrenciler daha çok o meslekle ilgili bilgi sahibi oluyorlar. Bizler de amacımıza bu sayede ulaşmış oluyoruz" dedi.

Atatürk Denizcilik Meslek Lisesinde gerçekleşen seminerde Gemi Makineleri İşletme Mühendisi Cihan Nacak, Deniz Ulaştırma ve İşletme Mühendisi Hakan Karataş, Gemi Teknolojisi Mühendisi Doç. Dr. Mehmet Aydın bilgiler verdiler. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Fatsa Ordu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kabine Toplantısı konuları neler? 15 Nisan Kabine Toplantısı gündeminde neler var? Threads tekrar ne zaman açılacak? Threads tekrar açılacak mı, tamamen mi kapatılıyor? 30 Kasım hangi burç? Kasım'ın 30'u hangi burçtur? 30 Kasım burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 30 Kasım hangi burca ait?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title