Haberler

Fatsa'da Girişimcilik Kursu Mülakatları

Ordu’nun Fatsa ilçesinde Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası (FATSO) ile KOSGEB işbirliğince düzenlenen girişimcilik kursu için mülakatlar gerçekleşti.

Ordu'nun Fatsa ilçesinde Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası (FATSO) ile KOSGEB işbirliğince düzenlenen girişimcilik kursu için mülakatlar gerçekleşti.

Girişimcilik mülakatlarında ORDU İŞKUR Müdürü İsa Kaymak, Fatsa İŞKUR Müdürü Mehmet Kuru, FATSO Başkanı Tayfun Karataş ve Ordu KOSGEB yetkilileri hazır bulundu.

Girişimcilik kurslarının en önemli faaliyetlerinden birisi olduğunu FATSO Başkanı Tayfın Karataş, "Bizler girişimcilik noktasında, yeni iş düşüncesi olan insanlar noktasında KOSGEB'in düzenlemiş olduğu girişimcilik kursları ile tanınan hibelerden insanları faydalandırmak için bu işe ön ayak olduk. Bunu şunun için yapıyoruz, Bir kere ticari hayat zor bir hayat. İnsanlar ticareti ilk başlarda kolay zannediyorlar ama uzun soluklu bir yol ve bu iniş ve çıkışların olduğu bir yol. Burada biz de dernek olarak kurslardan sonra iş hayatına başlayacak girişimcilere her anlamda destek olabilmek için bu tür kursları organize ediyoruz" diye konuştu. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Karataş İŞKUR Fatsa Ordu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title